geometr Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Řekl bych, že dneska dopískali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Bohužel Maročané dnes neměli proti týmu ze střední Afriky šanci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 ako to teda dopadne? CRO - MAR ARG - FRA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 2 minutami, Harwey napsal: ako to teda dopadne? CRO - MAR ARG - FRA Já přeju Argentině a Chorvatsku, nicméně tipovacka mi letos moc nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 mam to rovnako, tipovat je tazko, uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Před hodinou, kuncák7 napsal: Já přeju Argentině a Chorvatsku, nicméně tipovacka mi letos moc nejde. Mám to stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Ti frantíci u toho včera poměrně dost odpočívali, tak uvidíme. Ale přál bych to evropským týmům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 No neviem, či taký N'Golo Griezmann zrovna odpočíval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 2:2 a pak penalty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 4 minutami, montemar napsal: 2:2 a pak penalty A pro koho???? Ty woe, nebuď tajemnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 2 minutami, kuncák7 napsal: A pro koho???? Ty woe, nebuď tajemnej jak pro koho? 2:2 neasi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Zapomněl, že se hraje i o třetí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 jo tak. myslím finále. a penalty dá argentina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 1 hodinou, montemar napsal: jo tak. myslím finále. a penalty dá argentina To jsem myslel. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Opět příznivci Maroka místo fandění vytvářejí nepřátelskou atmosféru. Doufejme že brzy dostanou třetí a pojedou konečně kam patří, tedy do propadliště dějin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Maroko v útoku bezzubé... ...Chorvati si to, poměrně v klidu, pohlídali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Tak Chorvatsko vyšlo, teď ještě svléknout tu jejich fanynku a hurá zítra na finále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Zase chranena dilna... mam na mysli rozhodci s vadou zraku, viz ta jasna penalta. VAR je k cemu? No aspon to spravne dopadlo, jugošům to preju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 (upraveno) Jaká? Dyť to zahrál a ještě pozdě, komediant. Přál jsem ale taky Chorvatům. Upraveno 17. prosince 2022 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 No jo, kdyz to neodpiskal, zacal sam peknou etýdu ale penalta to mela byt i bez toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se