Jump to content

FOTBAL

Guest Ondra

Recommended Posts

Dnes Sparta velký špatný a vůbec nevím co by měli hrát aby se to za těch 10 dní nějak změnilo.

• 2 weeks later...
před 12 minutami, Frantik napsal:

Gratulace Spartanum k titulu z nesmyslné penalty 🙂 Dalo se to čekat a stalo se tu. Jdu blejt!!!

Ač nesparťan, myslím, že nesmyslná penalta to nebyla. Pokud by šel míč ven ze hřiště, tak není co řešit... tím, že si to zasekl sparťan do hřišťe, tak to úplně změnilo situaci. Zcela výjimečně souhlasím s penaltou.

..nejsem spartan a penalta dle meho nazoru byla. Sel tam sesivka dost debilne a myslim, ze to vedeli i sami slavisti.

Zaroven uznavam, ze plichta by tomu zapasu slusela vic.

před 30 minutami, Frantik napsal:

Gratulace Spartanum k titulu z nesmyslné penalty 🙂 Dalo se to čekat a stalo se tu. Jdu blejt!!!

Zase byla klasika posledních kol? Penalta v 10 min nastavení?

před 28 minutami, Frantik napsal:

Chapu ze to boli, ale penalta jasna. “Ogbu” tam sel uplne zbytecne, utocnik uz byl vytlaceny a moc by toho neudelal.

Jojo, posledních 5 zápasu to je vzdy jasná penalta 🙂  A tahle byla taky jasna 🙂 Ale jak říkám, gratulace.

Edited by Frantik

před 56 minutami, Frantik napsal:

Souhlas a nefandím ani jednomu S 

před 49 minutami, Frantik napsal:

Jojo, posledních 5 zápasu to je vzdy jasná penalta 🙂  A tahle byla taky jasna 🙂 Ale jak říkám, gratulace.

Neřešíme posledních pět zápasů, ale jen tento konkrétní.

před 49 minutami, vraby napsal:

Souhlas a nefandím ani jednomu S 

Jsem velice rád za reakci Trpišovského v rozhovoru po zápase. Jak se dnes říka... respekt.

Zase jsem se jednou nedíval a jak pěkně to dopadlo. Penalta byla přísná, ale byla.

před 4 hodinami, Frantik napsal:

Twl, zase brek... celou dobu mne Ogbu sral, jak je dobrej a nakonec mne potěšil... prostě to posral, tak prosím nebreč, že to byla nesmyslná penalta...

před 7 hodinami, Zdenek1307 napsal:

Jsem velice rád za reakci Trpišovského v rozhovoru po zápase. Jak se dnes říka... respekt.

Video jsem viděl několikrát a to mi stačí. A jak se říká nedáš-dostaneš a u Sparta tradičně z penalty . 

před 6 hodinami, Lynx12 napsal:

Twl, zase brek... celou dobu mne Ogbu sral, jak je dobrej a nakonec mne potěšil... prostě to posral, tak prosím nebreč, že to byla nesmyslná penalta...

Tak brecim nad sparťanský finišem ligy, kdy všechny rozhodující zápasy rozhodli penaltou v nastaveni. Takže brecim jako spravnej Slavista, páč me to mrzi, ze fandím celej rok a pak poslední zápasy rozhoduje nekdo jinej. Sparta Praha mistr ligy!

před 7 minutami, Frantik napsal:

Tak brecim nad sparťanský finišem ligy, kdy všechny rozhodující zápasy rozhodli penaltou v nastaveni. Takže brecim jako spravnej Slavista, páč me to mrzi, ze fandím celej rok a pak poslední zápasy rozhoduje nekdo jinej. Sparta Praha mistr ligy!

A teď si představ, že by tu pentli písknul Slavii, to by jsi měl stejný názor, jak je to nespravedlivé?

před 1 minutou, guzmic napsal:

A teď si představ, že by tu pentli písknul Slavii, to by jsi měl stejný názor, jak je to nespravedlivé?

Ta penalta nebyla,to jste snad slepí? A jak jsem psal ani Sparta/Slavia není můj kůň.🫡