Jump to content

FOTBAL

Guest Ondra

Recommended Posts

před 10 hodinami, Frantik napsal:

Jako fotbal humus, to chování strašný. Rozhodčí na hovno. Oba kapitáni pacienti. No hnus z obou stran. Sparta penalta na konci nastaveni samozřejmě standard, ale celkove strašný. Jeste ze davaj až do října ragby a tahle kopaná primitivu je na druhy koleji 🙂 

@Frantika na konci se jako penalty nemůžou pískat? Za mě ruka jasná.

Screenshot_2023-09-25-07-20-14-79_811711abd41cd659c819d87108f22bce.jpg

Za mě jako nezávislého byly obě pecky nařízený správně. Přesně jsem říkal, když Slávie ke konci zápasu zalezla a bránila v 11, že Spartě bude stačit dávat centry do vápna...a ono to něčí ruku trefí a bude penalta....a šup, bylo to tam.

Ale duo Bořil Krejčí....to bylo maso. Nechal bych je se rubat jako v hokeji. Dokud by si nesundali dres :D

Fotbalově to byla holomajzna ( vůbec nechápu, že tohle je u nás špička ligy ), ale atmosféra byla dobrá ( ty emoce k tomu patřej, taky jsem je neudržel a řval jak prokoplej 🙂 ).   

Vidím a cítím samé fotbalové experty, tak požádám o radu ideálně do soukromé zprávy. Nejmladší synátor by rád viděl toho Hálanda na vlastní oči a do toho Lipska to není daleko. Poprosím někoho znalého o tip, kde koupit lístky na RB Lipsko. Je mi jedno, kde budeme stát či sedět, ale jako bych chtěl trochu něco vidět. Nemám s nákupem lístku venku vůbec žádnou zkušenost, chodíme na repre a občas ligu.... i když teď po tom vydařenym derbíčku by se človek i bál. Díky všem!

před 3 hodinami, Frantik napsal:

Ahoj, díky, ale atraktivní domácí zápasy jsou většinou hned pryč. Jsem myslel, zda nemá někdo zkušenost s překupníky lístků do sektoru hostí nebo na stání apod. 

Osobne bych radsi primo do Manchesteru. Z Prahy do Manchestru lita Ryanair, Singapore Airlines to neni ale ty 2 hodiny jsou nic a cena je lidova.
Listky nebo permice na vstup tam neni problem je tam x Cechoslovaku.

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk

před 17 minutami, guzmic napsal:

@kuncák7tak a stačilo, slavisty prodám a všechny... 🤦

Ani se to nedivím. Byl jsem tam a naživo to musel absolvovat celé ( město moc neznám a manželka si vzala auto a přijela až po kopané ).

před 10 minutami, kuncák7 napsal:

Svět je zase vporadku, má milovaná Slavie mě zase s..e a tak to má být 

klid, 2:3 infarkt nebude