pavel1980 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Ad F-91W: když je porovnám se svými originály, tak je to poznat na první pohled, už podle "humpoláckého" zpracování pouzdra, otřepy, křivé a rozpité linky (pokud to není chyba fotky). Ale za tu cenu bych spor asi neřešil... těchhle faků je plno nejen na E-bayi, ale i u nás - Sbazar, Bazoš (třeba tady: http://www.sbazar.cz/Katie810/detail/5648397-nove-hodinky-casio-logo-cerne-unisex-hodiny) atd. Jde to poznat taky podle visačky "Casio", která je jiná, než ofiko visačky Casio (bez uvedení typu, kódu atd.).
Návštěvník Chilliluk Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Podle mých osobních zkušeností s vracením zboží na E-bay nebývá problém. Už jsem to několikrát praktikoval a ani jsem k tomu neměl takovýhle pořádný důvod. Většinou stačí domluvit se s prodejcem, poslat mu je zpátky a on vrátí peníze. V tomto případě by se ovšem cena zpátečního poštovného skoro vyrovnala ceně hodinek, takže to opravdu nemá smysl. Mám od tohoto prodejce taky pár kusů a fejky to nejsou. Ona je tu taky možnost, že sám prodejce netuší, že to jsou fejky, protože v tomto případě jsou opravdu velice povedené.
pavel1980 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Těžko říct, na tom odkazu od Frostieho na E-bayi od Lucky123 vypadají pravě, a i cena tomu odpovídá... (22 dolarů). Na těch dalších odkazech ani prodejce neskrývá, že jde o faky, nikde není nápis Casio, jen F-91, na fotkách hodinek je značka Casio zakrytá, nikde žádné "genuine, original atd..), taky ale tomu odpovídá i cena (do 10 dolarů), ta je na originály moc nízká i na E-bayi.
vraby Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 ne. Všechny hodinky doma od luckyho z Hongkongu jsou samozřejmě fejky, jen jsem vám to ještě neřeklVždyť víš jak jsem to myslel. :-) ,jsem to ale hajzlík .
Frostie Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Vždyť víš jak jsem to myslel. :-) ,jsem to ale hajzlík .
nAscA Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 jj Gear Fit. Dnes jsem ho koupil a uplnou nahodou od clena chronomagu
Jirkasirka Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 Již mně moc nebavilo sportovat bez hodinek a při manuální práci stále myslet na to, že je někde odřu, tak jsem si pořídil jedny "otloukánky". Jsou samozřejmě z fóra a jsem nyní za ně rád. Solár, rádio, lehký to je, jsem spokojen.
ggrand Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 Jde na tom i odecist den? Tyhle machrovinky s inverznim displejem nalakaji,ale v praxi to moc k uzitku neni,spis naopak. Gratuluju. Mam rad nesolarni verzi tehle hodinek.
Arkham Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 Jednu výhodu to má-po ráně od iluminátoru na klasice je člověk slepej jak patrona když sedí v úplný tmě.Pro akční skupiny typu URNA,nimrody apod. ideální věc.Čitelnost za dne je holt na houbec ale se zdravýma očima no problem.Uvažuju o reverzních 5600.
ggrand Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Pritom tohle uz je davno technologicky vyreseno. Vetsine Timexu s normalnim displejem sviti jen cislice.
lub Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 ohledně čitelnosti inverzních displejů - zajímavé, jak velké rozdíly v čitelnosti v rámci g-šoků jsou. tyhle 7900 nic moc jako většina géček, nejhorší jsou snad mudmany 9000 a naopak skvělá čitelnost u nových GD350 se zlatou odrazovou folií - tam ty čísla úplně zářej. nechápu, proč to casio nedává do všech modelů. pozitivní displej a svítící čísla mám na sgw-200 a téměř za tmy je to takový nijaký - displej je ještě světlý a svítící čísla mají podobnou svítivost, takže se ztrácej - to v té chvíli, kdy se mění smysl - tmavé na světlým podkladu ve stětlé na tmavým. ale jinak jsou to skvělý digi - asi nejužitečnější co jsem kdy měl a pořád hledám důvod, proč si zase pořídit géčka.
siwi Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Dnešní nová akvizice. Na fotce vypadají o dost hůře než ve skutečnosti:
pavel1980 Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Můj včerejší přírůstek do sbírky - Casio Sea Pathfinder SPF-10. Sice jsou dost ošoupaný, ale jinak jsou v pořádku a všechno, včetně senzoru, funguje. Mám z nich radost.
Jirkasirka Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Den je v pohodě čitelný, při šeru a náklonu se hodinky rozsvítí, ale je pravdou, že ten inverzní displej není žádný zázrak. Pro mne čitelnost ale dostatečný. Splňují funkci tool watch a jsou "bezúdržbový". Jde na tom i odecist den? Tyhle machrovinky s inverznim displejem nalakaji,ale v praxi to moc k uzitku neni,spis naopak. Gratuluju. Mam rad nesolarni verzi tehle hodinek.
vtxx Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Takový Casia jsem vždycky chtěl, ale od té doby uteklo už hodně vody
siwi Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2014 (upraveno) Takže jsem tu znovu s fotkami svých casií: DSCN9619.JPG DSCN9620.JPG DSCN9623.JPG DSCN9625.JPG DSCN9628.JPG Pokud by to ještě někoho zajímalo, tak čistě pro studijní účely sem přidám fotku vnitřku těch F-91ček: Upraveno 28. dubna 2014 uživatelem siwi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se