siwi Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 DIGI z 90. let. Prostě ta moje klasika co mám rád. Mají na sobě nakreslenýho lyžaře. Něco jako Casio mělo marlina. Fotečka bude?
Frostie Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 Fotečka bude? také už se třesu nedočkavostí...
siwi Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 bude... Tak to jsem už teď napjatej jako struna. Digi od Citizenu se mi vždycky líbily o trochu víc než od Casia. Asi proto, že nejsou zas tak často k vidění.
t2 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Odesláno 15. května 2014 Tak tady jsou Shock sensor Citizen. Jsou v nos stavu. Pěkný, jen nemám návod. Ale na většinu funkcí není potřeba.
Frostie Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Odesláno 15. května 2014 (upraveno) twl, tak to je ovšem bomba největší. Ty si nepamatuji ani z katalogu. V jakém období cca se mohly vyrábět, víme-li? A mají nádherně čitelný displej! Upraveno 15. května 2014 uživatelem Frostie
t2 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Odesláno 15. května 2014 První polovička devadesátek. Víc přesně to nevím. Chodil jsem se na ně dívat do Kotvy v dobách kdy jsem chodil do učení ( a byl bez peněz ). Přesnou cenovku si už nepamatuju, ale vím že stály víc než podobná Casia.
Frostie Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Odesláno 15. května 2014 První polovička devadesátek. Víc přesně to nevím. Chodil jsem se na ně dívat do Kotvy v dobách kdy jsem chodil do učení ( a byl bez peněz ). Přesnou cenovku si už nepamatuju, ale vím že stály víc než podobná Casia.no, ať tak, či onak, nezbývá mi, než gratulovat ke krásnému raritnímu kusu.
digitalnick Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Odesláno 15. května 2014 Citizeny pěkné, jak prosím tě funguje nebo k čemu slouží ten otřesový senzor a co zobrazuje ten graf pod lyžařem?
pavel1980 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 t2: tady jsem objevil naskenovaný manuál: http://www.thewatchsite.com/files/Citizen%20Technical%20Manuals/D131.pdf Shock sensor znamená, že poklepáním na horní stranu hodinek se může vypnout budík, zapnout timer a nebo změřit mezičas na stopkách (aby třeba lyžaři nebo cyklisté nemuseli za jízdy složitě v rukavicích hledat a mačkat malá tlačítka) - doufám, že jsem to napsal dobře.
casiotron Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 No, to jsem tedy nikdy neviděl. Super kousek!!!
casiotron Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Koukal jsem se na ten návod, to je fakt rarita.
Frostie Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 no to tedy jo. Předpokládám, že máš ten zimní model s kalibrem D131. Škoda jen, že automatický kalendář je naprogramován pouze do roku 2003, ale ten kalendář snad funguje i teď, ne?
siwi Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Tak to teda klobouk dolů a velká gratulace. Sehnat hodinky tohoto typu a ještě úplně nové, je obdivuhodné
t2 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Tak dík za ten návod. To jsem nečekal, že to bude až tak složitý. Jinak jsem je koupil normálně na ebay. Jen jsem nepochopil řemínek. Zítra to zkusím nafotit.
lukas.78 Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Dnes přišlo poštou. Jsou sice z Aukra, ale za ty peníze jsem je tam nemohl nechat. Škoda jen že nepípají, jinak vše o.k.
lub Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 spíš tak ze zvědavosti pořízené plastové plasťáky AE-1200 za pár set.. modul funkčně stejný jako v AE-2000 nebo géčkách GD-100
siwi Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Dnes přišlo poštou. Jsou sice z Aukra, ale za ty peníze jsem je tam nemohl nechat. Škoda jen že nepípají, jinak vše o.k. Tak ty se ti povedly. Gratulace
digitalnick Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 (upraveno) Dnes přišlo poštou. Jsou sice z Aukra, ale za ty peníze jsem je tam nemohl nechat. Škoda jen že nepípají, jinak vše o.k.Nerad bych ti zkazil radost - je to pravděpodobně skládačka. Není v nich modul od Casia, podle fontu číslic displaye modulu (rozdíly jsou zřejmé při zobrazení osmičky a trojky, a symbolu alarmu) a řemínku to tipuji na modul z digitálek dávaných nedávno v některých trafikách při koupi 4 krabiček nejmenovaných cigaret viz foto. Od Casia bude nejspíš jen pouzdro. Upraveno 19. května 2014 uživatelem digitalnick
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se