xi xao Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Kolegove hodinari,poradte prosim:kdyz na hodinkach casio wv 58e nastavim pasmo BER (Berlín), tak mi displej ukazuje utc +2,0 a mam na displeji o hodinu vic nez je u nas. Kdyz nastavim PAR (Paris, utc +1,0), tak je vse v poradku. Ja jsem myslel, ze Berlin je v nasem casovem pasmu...V cem se pletu? Diky,xi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Kolegove hodinari,poradte prosim:kdyz na hodinkach casio wv 58e nastavim pasmo BER (Berlín), tak mi displej ukazuje utc +2,0 a mam na displeji o hodinu vic nez je u nas. Kdyz nastavim PAR (Paris, utc +1,0), tak je vse v poradku. Ja jsem myslel, ze Berlin je v nasem casovem pasmu...V cem se pletu? Diky,xiobávám se, že u pásma BER máš nastaven DST/letní čas a u PAR ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemonultimate Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Obávám se stejně jako Frostie, v návodu máš postup nastavení.Stránka tři hned první odstavec. http://ftp.casio.co.jp/pub/world_manual/wat/en/qw3053.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
xi xao Posted October 27, 2014 Author Report Share Posted October 27, 2014 Diky obema, nastavil jsem u BER i PAR hodnotu DST na AUTO a uz je vse ok.Mejte se fajn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Diky obema, nastavil jsem u BER i PAR hodnotu DST na AUTO a uz je vse ok.Mejte se fajn! no vidíš. A teď už máš kromě budoucí výměny baterky bezúdržbové hodinky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts