Přejít na obsah

G-Shock RANGEMAN


Bushman

Doporučené příspěvky

Psycho Rangemany, jako že lezou na mozek? Protože mně tedy jo. Nosím mostra a rangemany mám za oknem, aby se nabíjely a abych je nikde moc nenosil a tak měřily tlak na jednom místě... Jsem si měl koupit meteostanici, já blbec...  :lol2:  :lol2:  :lol2:

:lol2: :lol2: :lol2: kolego i já už jsem se naučil, že Géčka se maj nosit :D :D ... na tlak si kup meteo ... :photo:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ta cena - no nekup to za ty prachy...  :lol2:  :lol2:  :lol2:

 

Jinak dobrý na páteční ráno, málem jsem se u toho poch..l smíchy. Dokonce je tam nafejkovanej i ten symbol příjmu signálu. Tady vidíte, jak na nás Casio vydělává. Takovéhle krásné, hodnotné, luxusní sportovní hodinky se dají vyrobit a prodat za tři stovky - a my platíme takový tisíce. A to tam jsou navíc ty krásný ručičky.  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2: Holt S-SHOCK  je S-SHOCK. 

 

Ty vole, tohle je teda síla...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kua ....  :lol2:  ti dám fejk.... Klasické 9400 co jsou tady na fóru jsou z Indonésie (nebo Indie, nevím hodinky holínky - obojí se natahuje). Poznáš je podle nápisu triple senzor. Další Rangemany jsou určeny pro Japonský trh a jsou zhruba dvakrát dražší. Poznáš je podle písmene J v kódu a podle nápisu Carbon Fiber na řemínku. Tohle je Japonská limitka, která je ještě dražší a vím, že mi už zůstane, protože si nedovedu představit toho vola, který by ode mne koupil digiše za tu cenu.  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...