Přejít na obsah

G-Shock RANGEMAN


Bushman

Doporučené příspěvky

Nerad bych se dotknul majitelů jiných zbraní, ale ke kocourovi ideálně padne pouze jedna, jediná zbraň. Glock. Prostě krása a  dokonalost na jedné i druhé straně. :) Tu první větu neberte vážně. Samozřejmě jsem se majitelů jiných zbraní dotknout chtěl. :guitar:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

wizard-ov: ta lišta se dá pořídit tady http://www.alfatactical.cz/montaz-pro-upevneni-optiky-na-sa-vz-61-skorpion-a-vz-68-weaver-picatinny-lista.html má trošku vadu na kráse, že stojí půlku co ten škorp... Kolimátor a baterka co položka tak 5kilo na ebay. Tenhle kolimátor jsem tady v ČR neviděl pod dvojku. S těma kocourama by si se měl polepšit. Do třetice limitka ?  :)  

 

Xenomorfus: abych se přiznal tak s těma proprietkama sem ještě nestřílel, což mě mrzí, ale prostě sem se k tomu ještě nedostal. Tady u nás se se škorpama rotrhl pytel a mám ho já, brácha a další 2 kámoši a chtěli jsem to pojmout společně, ale ještě na to nedošlo. Dovolený, práce o vikendu, vedro atd.. Sem na to zvědavej, ale měl by být nastavitelnej, tak ho musím zezačátku poladit, asi ho zkusím nastavit jestli se mi to teda povede do 10-15 metrů. Zrovna u škorpa, kterej je sakra přesnej sám o sobě nečekám nějakej posun k přesnosti, spíš to bude pro rychlost. Je možný, že ti větší váha na předku uklidní víc mířidla, ale to špekujulu :)     

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Strocek: Jasne. Tak jak to budes mit nejak zastrilene, klidne napis, treba v SZ, zajimalo by mne to, zvlaste na 25m...Jak se to bude chovat bez, pak s kolimatorem a pak i se svitilnou...Vzhledem ke kratke hlavni taky neocekavam zadny vetsi problem, ale s timhle osobni zkusenost nemam a zajima mne to....Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jooo, setsakrarychle horici doutniky :-). Ovsem zvladne i krehka zena...tedy, zvladne i zena :-). na takove domaci strileni idealni. Delaly se ruzne modifikace, vymenne hlavne treba na 16/16 pripadne kulobrok...Legenda ZH :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...