Přejít na obsah

G-Shock RANGEMAN


Bushman

Doporučené příspěvky

Napadá mě, testoval jste někdo Rangemany (nebo jakýkoliv jiný géčka) - nejspíš asi nechtěně - na odolnost proti teplotě? Tuhle si tak zatápím v grilu, prohrabávám se klacíkem tím žhavým uhlím - a teprve pak mi došlo, že mám na ruce hodinky. Tak mě napadlo, jsou nárazuvzdorný, vodotěsný... ale aby nestačilo trochu žáru od ohně - a je vymalováno. Radši je na to zatápění sundavám. :-))))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, máte někdo možnost porovnání velikosti a čitelnosti fontu zobrazení času na Rangemanech a STB-1000? Podle fotografií to bude +- stejné a to je důvod proč si je nejspíše nebudu moc pořídit :-(. 

 

Díky

 

Prochy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přijde ti nečitelný? Jsou to klasické digi číslice, velikostně nad většinou géček, co jsem měl. Na pozitivním displeji kontrast super.

Nepřijde mi nečitelný. Jde o to, že nosím brýle na blízko ale pouze na čtení nebo k počítači, ven běžně ne. Nyní mám doma STB-1000 na které sice jakž takž vidím, ale je už to na hranici mých možností. Proto mě zajímá, jestli jsou čísla na Rangemanech čitelnější (větší, ostřejší) než na STB-1000. Nemám možnost porovnání. O inverzním displeji vůbec neuvažuji.   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, rozumím. Tak to bude asi podobné, nijak výrazně větší mi podle fotek nepřijdou. Možná by byly řešením nějaký protreky, tam jsou čísla jako kráva:

 

http://www.hodinky-365.cz/casio-prw-3000t-7-x158982

:-) To je právě to moje dilema - Rangeman, Protrek nebo Gulfmaster? Bezproblémový odečet času bez brýlý a v případě potřeby dalších informací (výška, tlak, rosný bod :-)) nasazení brýlý. Rangemany to asi nebudou....:-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.... jediný problém je, ze na Novy Zeland nedosahne signal :( .....

 

Nic osobniho, jen sem si vzpomel na klasiku: 

... ?Kdo zmáčknul červené tlačítko?? Nic. ?Kdo zmáčknul červené tlačítko?? Nic. ?Naposledy se ptám: Kdo zmáčknul červené tlačítko?? Opět žádná odpověď. ?No nic, čert vem Nový Zéland.?  :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...