Přejít na obsah

G-Shock RANGEMAN


Bushman

Doporučené příspěvky

Když je takhle necháte vymrznout, co třeba displej, nezačne být hodně pomalý, jak je to někdy vidět u jiných přístrojů? Moje Rangemany naměřily nejmíň asi +4 stupně, když jsem je nechal ležet v ledovcovém potoce, abych změřil, jak moc je to studený :-) Experiment s mrazem jsem zatím nedělal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fyzika platí aj pre Rangeman-y, čo sa týka rýchlosti ochladzovania v rôznych prostrediach.

A displej po zamrznutí bol poriadne  pomalý, navyše po prenesení do interiéru sa na ňom ihneď vytvárala námraza, ktorú som musel oškrabávať. Ja som však svoje nechal vonku možno hodinu, hodinu a pol a bolo -20 + silný vietor

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl jsem zkusit nějaké digi a tohle vlákno o kocourech jsem jako jediný přečetl celý.Na začátku se mi nelíbily.Nakonec mě to tak ovlivnilo,že skončily ze všech digitálek co jsem prohlíd ve finálové trojce s mudmastery GWG 1000 a protreky 3510.I když to nakonec nevyhrály stejně na ně pořád čumím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jó ve vodě to je jiná.... Máchal jsem je v ledovém potoce a během pár minut jsem došel na 1,9°C. Trvalo to kolem pěti minut.

Jinak s tou venkovní teplotou bude dost záležet jak moc jsou na větru a tak. Já je měl na balkóně v závětří a možná i proto se celé hodinky ochlazovali tak dlouho...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...