Guest Snow Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 IWC ? BIG PILOT's Watch Edition ?Le Petit Prince? zdroj - http://watchesseven.blogspot.cz/2014/11/iwc-big-pilots-watch-edition-le-petit.html
nickolas Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Jak by rekl klasik: boha jeho, skoda ich nosit!
OndraTce Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Mě u těchdle jinak nádherných hodinek vadí průměr 46mm...nemůžu si pomoct
gougy Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Mě u těchdle jinak nádherných hodinek vadí průměr 46mm...nemůžu si pomoct Jj, "Le Petit" jak když vyšije
Frantik Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Ja se asi budu rouhat......ale je to moc navoneny a nacancany. Nevim. Prvni BP jsou nepřekonatelný, krásný a respektuji nejaky odkaz. Tyhle modrý jsou asi fajn pro fotbalisty v bílých kosilich s bilejma spicatejma botama a s kabelkou LV pres prsa, ale podle me hodne daleko od klasických BP.
Frantik Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Škoda, že neumím fotbal. Moc se mi libiAle stylem jsi od nich k nerozeznani, takze by ti seděly.
gas Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 (edited) Hodinky úžasné. Edited November 5, 2014 by gas
misoo Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 (edited) Tak iste, uz to niesu tie pilotkove pilotky, ale je to krasny ulet, tiez sa hlasim k obdivovatelom. dokonca by mohli zakomponovat do rezervy planetku a princa a kludne aj velke sklo zo spodu... ked uz tak uz... edit: jo, a ten datum nechapem, to je taky problem spravit adekvatne okno/datovy veniec?? odporucam skolenie u Zenithu :/ Edited November 5, 2014 by misoo
ondra.palas Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 U Zenithu by si ale měli pohlídat, jak jim nuluje chronograf!
PavelK Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 U Zenithu by si ale měli pohlídat, jak jim nuluje chronograf! Nuluje třeba dobře, to z tohoto obrázku není poznat, protože na něm není vynulovaný (viz sčítače). Podle mě by se spíš měli zamyslet nad tím, jak bude uživatel odečítat minutový sčítač mezi 30. a 45. minutou. V tomhle vlákně je to však zcela off-topic, omlouvám se.
Guest YPO Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 sou super .... živý fotky: http://www.iwc.com/forum/en/discussion/65509/?page=1
ondra.palas Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 PavelK: Nojo, na sčítače jsem vůbec nekoukal, jak mi centrální ručka tahala oči.
bandicoot Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Chápu, že puristicky vzato jakýkoliv odklon od černých BP je jen podbízivý směr k trendům a módě, ale když já můžu i ty BP s kalendářem, takže tohle taky beru.
ondralbc Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Tak já půjdu proti proudu. Osobně bych zmenšil font na číslicích, nesedí mi tyhle "giganti" a zmenšil i tu obří korunku. Barva cifru je magická, taky bych jednou nějaká IWC v modré chtěl. Pokud nejaka limitovana edice, tak jejich Laureus edice Ingenieur. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Recommended Posts