McStinger Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 To uchytenie rotora je moc moc pekné. Zaujalo aj mňa ako prvá vec. Je pekné, ale či je optimálne, to už ťažko posudzovať. Je to nejaká novinka, alebo nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 (upraveno) To uchycení je běžné, ale od kdy to používají nevím.A problém s tím nemám. Upraveno 6. listopadu 2014 uživatelem Zdeneli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Toto uchycení rotoru mám i na 7days. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Myslím, že IWC toto uchycení rotoru používá od roku 1950, kdy vyvinuli svůj první automatický strojek, kalibr 85: Tenkrát bylo takové uchycení běžné, i když použití kuličkového ložiska bylo už taky známé (Eterna 1948). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 ...Pokud nejaka limitovana edice, tak jejich Laureus edice Ingenieur. tak toto su u mna jedny z najkrajsich hodiniek vobec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 (upraveno) Tedy hodinky jsou to krásný, všechna čest. Je pravda, že jsou nafintěný, ale i piloti se sem tam musí z kombinézy a bundy hodit do gala a gelu. Vadí mi ovšem ta roztrhaná minutová stupnice navíc v kombinaci s pětinami vteřin - přiblblé, ne ? Ále nejde mi na rozum, jak mohli udělat hodinky Luftwaffe s Malým princem. To je prostě hanba jak Zeman. Ještě je měli poslat tomu letci, co Exupéryho sestřelil jako pozornost na památku ...... nějak to s tím cosmesitosmesi přehání. Upraveno 6. listopadu 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Nadhera,krasny cifr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej09 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Vo Viedni v butiku ich maju:Od manazera butiku som sa dozvedel (ak sme sa spravne rozumeli samozrejme) pre mna novinku, a to : ze edicia Le Petiti Prince by mala mat iny odtien modrej ako hodinky z edicie Laureus. Hodinky su to krasne, ale boli mi velke, co som aj skonstatoval- ale dalsiu vec co som sa dozvedel: ze pri mojej vyske by to vobec nevadilo. Veru skuseny predajca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert35 Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Jsou hodně velké na ruce to určitě ale pěkné přesto mě osobně se líbí víc klasiky které prodává teď i kolega a to černé Big Pilot 5004-01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Robert35 - obvykle jsem v klidu, ale tady se musím zeptat - interpunkce, slovosled... nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Pro mě jedny z nej pilotek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Nevi nekdo, jestli ta verze Le Petit Prince je nejak casove omezena? Nebo uz bude natrvalo v nabidce? A pak.. Mame zde nejakeho odbornika na IWC? Zajimalo by me, jak maji reseny ten vnitrni a vnejsi AR? Nikdy jsem nemel hodinky s vnejsim AR, mozna ta vrstva bude odolna, ale prijde mi ten vnejsi AR maximalne nepraticky, prece se to musi velice snadno poskrabat.. Nebo ne? Ma nejakou barvu vnejsi AR nebo jen ten vnitrni haze barevne odlesky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Podle dostupnych info se oplati pockat do jara na nove BP. Bude to stat za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 To budú zase nové BP?? Docela zásadnú zmenu spravili už minulý rok, som zvedavý, čo majú v pláne teraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Tmoris - a nechces sem hodit odkaz, at se na ty zmeny muzeme mrknout? Videl jsem tuhle edici jen na fotkach, videu, nikoliv zatim nazivo, ale ta modra je bozska.. Tudiz nemuseli by vubec nic menit.. Takovy pilotky od IWC, to by byly docela fajn hodinky pro kategorii - definitivni.. hmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Já mám radši ty staré klasiky, tyto jsou už takové "navoněné" a postrádají punc klasických jednoduchých pilotek. Matej09: tak to je docela zajímavý přístup...když jsou mi velké, ale jsem vysoký, tak to nevadí. Když jsou mi velké, ale jsem malý, tak to vadí....to mi připomíná nákup u vietnamcu....šuší moc panovi šuší...velikost akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Odkazy zatim zadne nejsou, fotky taky ne (aspon ja o nicem nevim). Pujde o Bp v bronz pouzdre. Ocelove budou i nadale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 To bude tak za 400k, počítám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Jo, to by tak mohlo odpovidat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Za 400 jsou na krámě v oceli ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se