Přejít na obsah

Zabezpečení aut


Matthew

Doporučené příspěvky

Ahoj,

zvažoval jsem jestli to napsat jako příspěvek do "Kdo čím jezdí" nebo založit nové vlákno a rozhodl jsem se takhle.. tak pokud bude nadbytečné tak klidně přesuňte...

 

Uvažuji o pořízení nějakých zabezpečovacích systémů do staršího auta, kde už by pokročilé systémy jako Jablotron, Sherlog atd nedávaly ekonomický smysl a došel jsem k mechanickým zabezpečením Construct a Defend. Zajímalo mě jaký máte názor a zkušenosti a co v tomhle směru radíte? Zvlášť Construct má docela reklamu, ale když vezmu v úvahu jak obrovské množství Škodovek ho má a přesto jsou to nejkradenější auta tak o tom mám trochu pochybnosti..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

zámek zpátečky jsem v autě už měl (ojetina) a tak jsem jej dovybavil už jen GPS&GPRS jednotkou s možností dálkového vypnutí palivového čerpadla a zapnutím výstražných blikačů. Nebylo to drahé, občas se nějaké takové jednotky objeví na bazoši, nebo aukru (já mám Level GC073). Nemám to připojené k žádnému PCO, takže mi to jen posílá SMS z čidel + souřadnice GPS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám v Oktávce tohle: http://www.bezpecnydum.cz/bezpecnydum/eshop/83-1-GSM-Alarm-GESOM-150/0/5/502-GSM-Alarm-GESOM-150

                                        - když by se někdo do auta dostal, tak mi auto zavolá, a když hovor přijmu, tak slyším, co se vevnitř děje (dá se tam toho nastavit více)

                                        - + havarijko na odcizení a immobilizér

Investice pro mě byla cca nějakých 2000,- + havarijko 2400,-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

Zabezpecit mechanicky + dobra pojistka. Na ostatni bych se vykaslal. Serlok je sice dobrej ale pro firemni flotilu ktera to umi zaplatit.

 

Mechanicky zabezpeceni bych volil to ktery te bude nejmin obtezovat = treba defend pri zamykani staci jenom zamacknout( zalezi na konstrukci auta) a nemusis do toho strkat klic. Proto se ty auta kradou (skodovky) pac se to majitelum pres den nechce zamykat ( sou lini)

 

 

iPad Tapatalk ?PO

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dlubix

Ja mam doma Pežota a Fiata. Zamykam u nich dvere hlavne kvuli tomu, aby mi tam treba nenachcal bezdomovec. Kdybych mel ale normalni lepsi auto, volil bych mechanicke zabezpeceni a dobrou pojistku. Sherlock a pod. jsou spise pro firmy nebo luxusni vozy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pojistit!!! To řeší vše!

Zámek zpátečky strašně otravuje. Měl jsem ho kdysi na Mercedesu esku (dal si ho tam první majitel, protože musel kvůli pojišťovně + Sherloga) a já ten zámek používal tak 14 dní, pak mě to přestalo bavit. Sherloga jsem platil dál a auto bylo pojištěné, tak jsem zámek zpátečky neřešil...

V Porsche dneska Sherloga mám, protože když jsem auto koupil, tak byla na havarijní u kooperativy skoro 50% sleva, takže se hned zaplatil, ale dneska mám auto pojištěné u Allianz, takže sherloga už ani neplatím, protože bych s ním ušetřil 1000 Kč ročně na pojistce, ale musí se každý rok dělat revize + se platí 6000 Kč - takže dnes už o ničem.

 

Do všech aut jsem dal automanažera od Vodafone, mám to na firemní simce za 30 Kč měsíčně i s datama a kdyby mi auto někdo ukradl, tak krásně vidím, kde je a auta jsou samozřejmě pojištěná. Ztratili jsme se na dovolené v Bologni a nemít automanažera, tak tam auto hledám asi ještě dneska. I z tohohle hlediska je to super věc!

 

Ale pokud bude chtít auto někdo ukrást, tak je vše marné. Přijedou skříňovým náklaďákem, který mají odstíněný, auto přizvednou na přídavná kola a navijákem ho natáhnout dovnitř... práce tak na 3 minuty a už ho nikdo nikdy nenajde a můžeš v tom mít skryté tlačíko, zámek zpátečky, sherloga, satelitní vyhledávání, 5 alarmů, automanažera, zámek volantu... a vše ti je k prdu...  takže POJISTIT!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Zajištění auta:

pokud máš laciný auto cca do 100000kč tak bych nechal schovat diagnostickou zásuvku, přez kterou auto dokážou nastartovat. Není ani špatný mechanické zabezpečení( hlavně pro to že je vidět na první pohled).

Někdy není špatný tajný vypínač, ale může vzniknout problém, že na něj zapomeneš a auto nenastartuješ. Pár takovejch drmolů jsem řešil.

U dražších, ten Jablotron + pojistka.

Jinak z praxe, všechno to co je navíc než originál může být zdrojem problému. Já jsem si nechal auto pojistit a nic tam nedávám a to si mohu namontovat vše co popisuji.

Pro obyčejnýho zloděje je v každém autě zámek volantu a imobilisér, který obyčejný člověk neobejde.

Pokud je zloděj profík nemáš šanci,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasný že pojistit, ale to furt neřeší to že to někdo ukradne. Pojišťovna tě vždy ojebe a  kde sehnat odpovídající auto, když k němu máš vztah, popř. je ojedinělé. Takže ano pojistit, ale radši překazit pokusy lapků v max. možné výši. (imho)

Upraveno uživatelem DavidLC
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...