Přejít na obsah

wizard-ov aneb vývoj (chrono)hňupa


wizard-ov

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Danajský dar od kolegy co přijel z Kanárů....

Jedná se o jednokusovou limitku, kterou v konfigurátoru Breitling nenajdete. Luneta je otočná doleva i doprava (a trochu i nahoru a dolů), po obvodu má čísla. Krásný a vkusný plastický 2D ciferník doplňují subdialy, u kterých si nikdy nespletete odpočet protože ukazují stále stejné hodnoty. Heritage spouštěče chrona mají příjemný chod, pokud je zkoušíte zašroubovat ozve se pověstný "Breitling zvuk" tedy škrábání pružiny o vnitřní část pouzdra. Přesnost HEQ je tak vysoká, že jsem ji ani neměřil. Silikonový řemínek Diver Pro III v limitní bílé barvě vkusně doplňuje oversized poutko a tampónovým tiskem signovaná trnová spona. Dýnko je opatřeno pečetí originality "Breitling for Bentley". Překvapivá je přítomnost antireflexu. Hodinky byly dodány v eco-friendly balení (pouze hodinky). 

Hodinky vypadají krásně, MI je vysoký, škoda jen absence diamantů na lunetě...

Při zvolení vhodného outfitu tyto hodinky doporučuji na koncerty M.Davida, M.Penka, D.Jandy a pokud pojedete se sousedy z  vesnice do Hlavního Města, tak si je určitě vezměte na představení muzikálu.

Přikládám foto (pouze dvě, na víc nemám sílu):

post-35497-0-36314200-1434002821_thumb.jpg

post-35497-0-68266100-1434002821_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:).
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/85417-prod%C3%A1m-rolex-116710ln/

 

Ach jo, doufám, že nikdy nedopadnu tak, že bych po dvou týdnech prodával nové Rolexky kvůli neuklidnění a chronovyhoření, vždyť za tu dobu sis je ještě nestihl ani pořádně prohlídnout, ne ? Asi se zařeknu, že nikdy nic prodávat nebudu, páč člověk získá okamžitě pocit, že může hodinky střídat rychle a kola vyhoření se roztočí naplno. No nemáš to lehké, chlape.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kamaráde, asi máš fakt problém. DeepSea už víme že ne, GMT také ne, myslím že tímto můžeš příběh RLX uzavřít.

Co zbývá? PAM 560 nebo 510, potom odborná pomoc no a potom....

Kup si radši nějaké větší PAMy než 510/560. Obzvlášť pro tvou ruku. Když ne sobě, tak tím aspoň uděláš radost někomu místnímu z fóra, až je budeš za dva týdny zase prodávat pod cenou :-) Chtěl bych vidět tu prodrbanou bilanci nákup/prodej celkově za všechny tvoje hodinky :-)

 

 

A beztak. Mohl bys sepsat seznam všech hodinek jen tak bez komentáře, jak to šlo s tebou z kopce ? :-) Něco jako první příspěvek v tomto vláknu, bez té omáčky kolem. Aby sis uvědomil, cos podstoupil kvůli prostým měřičům času :-))))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mne proč ne, na žádný pokojíček bych to neviděl. Pořád lepší ty peníze protočit na ruce než v automatech. V každém případě už můžeš v klidu prodat vše, nechat si akorát své Tissoty PRC200 a dál sledovat čas s pocitem, že kromě orloje si na ruce vystřídal téměř všechno, co za to stálo. Možná ještě tak ty PAMy, ale to jen tak spíš pro pocit jistoty, aby si snad něco neopomněl :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...