Přejít na obsah

Zmatnění(matování), kartáčování pouzdra


Doporučené příspěvky

Zdar, mám staré Casia. Koupil jsem si nové Ceriny, ale ty Casia už slouží víc jak 15 let a pořád dobře. Navíc mají nějaký super strojek, že baterka je na asi 10 let. (Přitom stalí asi 2.300,-) Chci si je nechat na takové ,,do hospody" a tak kde mě nebude mrzet nějaká případná újma. Jsou to tyto: https://hodinky.heureka.cz/casio-lin-169-7a/?s=6#

Ten titan tam byl jen nějak asi nanesný, takže už se ošoupal. Sklo je na výměnu - to nechám udělat. Ale pouzdro a tah byl značně dorýpaný. Povydle se mi to obrousit a nyní je to ve fázi zrcadlového lesku. Jenže měl jsem je den a už tam mám zase rýpanec - nebyl by moc problém ho odstranit, ale spíše si říkám, že by pomohlo, kdyby to celé bylo matné a asi by se mi to i víc líbilo. Pročetl jsem si pár vláken, ale nic úplně koludného jak to doma zmatnit jsem nenašel - klidně se může rýpat i po skle - to stejně půjde na výměnu.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak si odpovím sám. Našel jsem doma kus ocelové vlny. V práci to používáme na čištění tabulového skla. Přesné označení můžu zjistit v úterý. Celé hodinky jsem tím pořádně pobrousil a je to parádně matné a vypadá to moc dobře a trvalo to asi 15 minut.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...