Dzos Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 OMEGA SPEEDSONIC Vzhledem k tomu, že zde v rubrice ještě nejsou, zakládám vlákno . Takže všichni, kdo máte, šupněte sem svoje miláčky, ať už klasické sonicy nebo lobstery. Ať se máme na co dívat ! Předesílám, že všechny ručky pravděpodobně nebudou originální (mám pochyby u hodinové, minutové a ručky chronografu), to ještě musím zjistit. A teď ještě pár detailů. Vzhledem ke stáří (cca 40 let) je třeba jim některé chybičky odpustit. V reálu nejsou vůbec patrné, ale v detailech se už ukážou na plném světle . Link to comment Share on other sites More sharing options...
financ Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Tyhle bzucivky muzu. Uz se tesim jak se taky pripojim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malda Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 (edited) Tak to je ovšem hozená rukavice! Hned, jak budu doma, žhavím foťák a snad se Tvým fotkám aspoň trochu přiblížím! A abych nezapomněl pochválit, máš to krásné! Edited November 21, 2014 by malda Link to comment Share on other sites More sharing options...
financ Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Jsem nasel na disku tuhle fotku. Trochu jiný provedeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
financ Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Richarde, díval jsem se na ty ručky. U tvýho modelu mají být tyhle Link to comment Share on other sites More sharing options...
malda Posted November 23, 2014 Report Share Posted November 23, 2014 Moje fotky určitě nejsou tak vydařené, jak financovy, ale přece to sem hodím: Link to comment Share on other sites More sharing options...
villain83 Posted November 23, 2014 Report Share Posted November 23, 2014 to pouzdro je skvělý Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzos Posted November 24, 2014 Author Report Share Posted November 24, 2014 Richarde, díval jsem se na ty ručky. U tvýho modelu mají být tyhle f300 - B7.jpgDavide díky za fotku. Na netu jsem taky viděl jenom tuto kombinaci a moji ne, takže je to jasné. Naštěstí sehnat správné ručky není nepřekonatelný problém. malda: lobstery jsou moje příští meta v ladičkách . Máš je opravdu v super stavu. Dokonce bych se je i bál nosit, protože ten celkový brus musí být náchylný k jakýmkoliv škrábancům. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malda Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Dzos: já se taky bojím je nosit:) Naštěstí celkem rády a ochotně zklouznou pod rukáv, tak jsou chráněné. Jinak je to ale, jak píšeš. Všechno je na tom jemném kartáči hned vidět:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
malda Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 (edited) Ještě pár fotek pro inspiraci: EDIT: Až teď jsem si všiml toho daktiloskopického otisku na skle:( Edited November 29, 2014 by malda Link to comment Share on other sites More sharing options...
pciza Posted January 28, 2019 Report Share Posted January 28, 2019 Trochu oživím tohle vlákno novým přírůstkem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts