Přejít na obsah

Stržená stěžejka na Fortis Marinemaster chrono


Doporučené příspěvky

Prosím - nemáte někdo zbytečnou a navíc, šroubovací stěžejku na zubatky? Nebo nevíte kde by se dala sehnat?


FORTIS 671-10-41-K


ttp://www.hodinky-koscom.cz/cz/fortis-671-10-41-k


 


Děkuji předem


Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • Po roku...

Ahoj kluci, podařilo se mi strhnout stěžejku na Fortis B-42 Marinemater ... po ročním nošení na řemenu, kdy se mi to nechtělo řešit, se mi zastesklo po ocelovém tahu, tak jsem je odnesl minulý týden do Hanáka v Brně, vlivem strženého šroubku stěžejky mi nejde řemen sundat ... a tvrdí mi, že mi tah na hodinky musí nasadit oni a že "šrouby k pouzdru budou zafixovány lepidlem" ... ??? ... už se mi jednou podařilo stěžejku strhnout, z NESTu poslali novou a klid ...

 

Jak je to s tím lepením stěžejek? To se pak nedá měnit tah za řemen, strap, silikon apod.?

 

D9ky za reakci Pavel

Upraveno uživatelem PavelBr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nene, to je takovy gelovy lepidlo, ktery drzi stezjku jen zvolna a normalne ho tahem pri uvolnovani oddelas. Treba U Sinnu jsem ho mel ve vybavicce u hodinek. Jinak se da normalne koupit, vypada jako vterinak a stoji okolo kila

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne sa podarilo srobik strhnut, po vymene som si daval extra pozor na dotiahnutie, tak som ho pre istotu stratil. Teraz som extra opatrny na dotiahnutie a proti vypadnutiu pouzivam najslabsi loctite, staci mini mnozstvo na niekolko vymien, ostane po nom trochu bordel, ktory ten srobik spolahlivo drzi. Inac zlate Seiko stezejky, nechapem preco sudruhovia pouzivaju tieto panske srobikove huncucstva.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vykasli se na lepidlo,pokud sroubek dozahnes opatrne a s citem,tak jej nemuzes strhnout a drzet bude.Tah/silikon menim casto a jeste se mi to nepovedlo.Tah si vymenis sam,jde jen o to,aby ti odrezali strhlou stezejku,co wi pri trose sikovnost zvladnes udelat sam.Stezejka je jiszena proti protoceni,tak to pujde upilovat,jen asi zmrvis remen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odrezavat strhlu stezejku? Staci vyklepat strhnutu hlavu srobu a stezejku vytlacit normalne von. 

Inac to, ze lepidlo nie je potrebne a staci cit som si myslel tiez. Az kym som druhy den na dovolenke nezistil, ze mi s citom dotiahnuty srobik zmizol a potom som uz nosil len nahradne G-shocky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si řemen za tah a tah za řemen měnil v klidu a pokoji cca 4 roky ... se ztrátou šroubku jsem neměl nikdy problém ... pak se mi jednou podařilo stěžejku strhnout a hotovo ... Překvapila mě ta reakce od Hanáků, že tah musí nasazovat oni. Proto ten dotaz ... Do pilování stěžejky jsem se pouštět nechtěl ;-) Mluvil jsem s nimi, že stačí, když mi demontují řemen a zašlou spolu s hodinkami a novými stěžejkami na mou adresu. Díky za odpovědi ... ahojte P.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...