Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak s překvapením zjišťuji, že jsem už docela starým členem fóra - člen číslo 33, registován 9. 5. 2005.

Od té doby počet členů tedy pěkně narostl ;)

Posted

Taky už patřím ke zdejším vykopávkám :D

Posted
Ovšem co se týče počtu mých příspěvků, tak na vás pánové nemám ani náhodou ;)

málo se dělíš o zkušenosti a i blbosti co někdy píšem :D

Posted

Aby to za chvíli nebylo jako v NSDAP ve třicátých letech, tam se taky všichni trumfovali co nejnižším číslem členského odznaku ;-)

Posted
Aby to za chvíli nebylo jako v NSDAP ve třicátých letech, tam se taky všichni trumfovali co nejnižším číslem členského odznaku ;-)

A kdo tehdy vyhral?

Posted

Ono s těmi čísly legitimace NSDAP to stejně bude asi tak jako když se ptali Fidelisa Schlee milionáře a kdysi majitele Večerníku Praha / ano to je ten co v Mladé frontě při rozhovoru řekl že má doma zlatý nočník/ jak získal SPZ 7777 a on odpověděl Stál jsem fe frontě na DI a prostě to na mě vyšlo

Posted
Ono s těmi čísly legitimace NSDAP to stejně bude asi tak jako když se ptali Fidelisa Schlee milionáře a kdysi majitele Večerníku Praha / ano to je ten co v Mladé frontě při rozhovoru řekl že má doma zlatý nočník/ jak získal SPZ 7777 a on odpověděl Stál jsem fe frontě na DI a prostě to na mě vyšlo

To byla hlína :taz: , přesně si na to pamatuju, ty čísla si vystál na RR.Flying Spur

Posted (edited)
Tak s překvapením zjišťuji, že jsem už docela starým členem fóra - člen číslo 33, registován 9. 5. 2005.

Od té doby počet členů tedy pěkně narostl ;)

To narostl... já tehdy na chronomag přišel s tím, že hodlám koupit Festiny za 6,000,-

Kdyby mi tehdy někdo řekl, že nebudu mít jen jedny hodinky a kolik že dám za seamastery a až tu budu čučet denně, brečel bych smíchem.

Edited by RomanP
Posted (edited)

Název tématu je zavádějící ....... nuže kdo je tu nejstarší a aktivní?;) :)

Edited by YPO
Posted

Pánové taste .Ještě jsem těsně stihnul první polovinu minulého století . A číslo 45 je taky pěkný .

Posted

Dokud jste nezalžili tohle téma tak mě vůbec nenapadlo jak už jsem tady dlouho. Kolik hodin jsem tady strávil radši počítat nebudu, zato už bych měl asi několik IWC. :huh: 64 :blink:

Posted
Dokud jste nezalžili tohle téma tak mě vůbec nenapadlo jak už jsem tady dlouho. Kolik hodin jsem tady strávil radši počítat nebudu, zato už bych měl asi několik IWC. :huh: 64 :blink:

No teda 64 bych ti nehádal. :lol:

Posted (edited)

Co je to aktivní člen? Jsem se svým počtem příspěvků a se svým členským číslem aktivním / zasloužilým / členem? Vím, že počet příspěvků nic moc, nejsem zdaleka takový odborník jako ostatní a proto ke všemu nemůžu psát, ale snažím se. Navíc, chronomag mě baví.

Edited by vito
  • 3 weeks later...