Přejít na obsah

3 litry vody do ostřikovače k dálniční známce


Patrik

Doporučené příspěvky

V Intersparu (a nejspíše i v některých Albertech) dávají k dálniční známce zdarma 3 litry vody do ostřikovačů (do -20 °C).

Navíc z bodů za nákup (za každých 200 Kč je jeden bod, na jedno DVD je potřeba 7 až 10 bodů) je DVDčko s pohádkami od Disneyho - pár už jich mám.

 

Pokud si k tomu ještě pořídíte kartu od GE https://www.gemoney.cz/lide/karty/kreditni-karty/kreditni-karty-moneycard , která vrací 5 % z nákupů v hyper a super, tak je to úplně dokonalé.

post-412-0-00991200-1417256806_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

co já budu dělat? Na dálnici nejezdím, nedostanu bryndu do ostřikovače. Aha, vlastně když nejezdím na dálnici tak nepotřebuju ani ostřikovač. Ještě tam mám půl kanystru od loňska, doleju a asi s tím vydržím do jara. Já vždycky nejvíc naostřikoval když jsem jel v zimě kolem Brna po dálnici. Fuj to byl hnus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty vole ty si takovej šetřil,že tvuj dédek musel bejt Šmaus

přihlaš se na- neplatpokuty-a nemusíš kupovat známku na dálnice natož náký hovna do vostřikovače zadarmo

Nechápu ten nenávistný tón.

 

Ty woe co se to tu děje? delate z toho smetiste! este nabizej pujčky

Tak řekl jsem si, že většina zdejších diskutujících alespoň jedno auto vlastní a tedy dálniční známku bude kupovat, tak jako tak. A když už bude kupovat, tak proč k tomu nedostat něco zadarmo navíc  a ještě DVDčko pro děti.

 

Patriku kdo ti dal body na ty DVD? Nevěřím, že bys je sám získal z nákupů. Tak ještě přehrávač a tv a můžeš si je pouštět.

Za každých 200 kč nákupu je 1 bod. Takže jen za ty tři známky, co jsem kupoval, to je hafo bodů, plus občas kupuji něco kolegům z práce (přece jen když mám těch 5 % z hyper a super, tak to musím nějak využít). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

 plus občas kupuji něco kolegům z práce (přece jen když mám těch 5 % z hyper a super, tak to musím nějak využít)

Aha !!!  :clap:

 

Jinak, abych se Patrika zastal, tak jsem to předloni bral taky ze Špáru. Teď už dávám vydělat naší paní poštovní doručovatelce - vždycky říká, že tolik známek neprodá za celou prodejní kampaň. Za to máme nadstandartní  služby jako že nám občas i hodí zásilku do schránky místo papíru o nezastižení adresáta apod. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

náhodou, mě 5% taky připadá dost bezva (GE kreditku nemám, neznám, mám tam jen nějaký osobní účet). A může to být důvod proč zastavit právě tam a ne jinde. Pohádky pro děti typu Auta a spol. jsou taky skvělé.

Edit: co se vlákna týká, asi mělo být někde u bankovních produktů

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha !!! :clap:

 

Jinak, abych se Patrika zastal, tak jsem to předloni bral taky ze Špáru. Teď už dávám vydělat naší paní poštovní doručovatelce - vždycky říká, že tolik známek neprodá za celou prodejní kampaň. Za to máme nadstandartní služby jako že nám občas i hodí zásilku do schránky místo papíru o nezastižení adresáta apod.

Tak to bych měl si ji taky měl koupit od pošťačky abych nemusel pořád lítat na poštu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Každá karta je ve finále pro koncového spotřebitele na ho5no, je to jen jiná cesta jak z lidí vytáhnout druh bankovních poplatků.

Platí obchodník, ale ne ze svého, je to promítnutý do cen. Banka vychechtaná, obchodník nasranej, stát vysmátej. Však je to pro lidi a je to kůl, tak za chvíli budeme platit kartou všude. Big brother dobrovolně. . .

 

A já už radši držím pysk. FCUK bankovní systém :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale obchodník neplatí 5%. To ani někdo s obratem jen v desítkách tisíc.

Obchodník platí do 3,5% max. Velký hráči platí do 1%.

A zbytek dotuje banka?

Jestlipak v tom nebude náhodou nějaký drobný chytáček . . .

 

Edit. Ale pravda, na tvůj argument není z mé strany moc možností odpovědět.

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj chytáček je jednoduchem 99% lidí totiž nevyužije bezúročného obdobní a kreditku splácí tedy s úrokem 25% těch pár stovek lidí co kreditku vysává bezproblému zadotují ti co ji splácí.... přesnější statistiky asi dokáže dodat Patrik..

 

já osobně tuhle kreditku díky Patrikovy využívám a hodí mi to zpátky jeden týdenní nákup za měsíc .. pro někoho těch 500 nejsou žádný prachy ale pro mě jo..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ono je to složitější. O poplatek, který platí obchodník (a ani náhodou to není 5 %, velké obchody typu kasa.cz platí 1,2 %, hypermarkety,pravděpodobně, ještě méně) se dělí 4 subjekty: banka, která vydala kartu, banka, která poskytla platební terminál (u nás RB, ČS, ČSOB, UCB nebo KBl), karetní asociace (VISA, MasterCard, Diners, UnionPay,...) a někdy i organizace, která zprostředkovává komunikaci a ověření (u nás Global payments, dříve MUZO, kromě bank, které mají ověřovací centrum vlastní, jako ČS).

Obchodník tak ušetří něco za manipulaci s hotovostí (což pro velký super či hypermarket, který musí zajišťovat dostatek drobných může představovat větší úsporu než cca 1 % z objemu transakcí) a pokud má bezkontaktní terminály, tak je schopen zrychlit i odbavení zákazníků, tedy poklesnou náklady na jednoho zákazníka. Ve výsledku to tak bude šul-nul, ale pro malé obchodníky, kteří nedostanou tak výhodné smlouvy jako hypermarkety to představuje náklad, to uznávám. Na druhou stranu nejsou schopni vyjít jakkoliv zákazníkovi vstříc - já si kupoval kolo a kartu nebral a ani nenabídl žádnou slevu, až když se dozvěděl (neb to vypadá, že v Praze ze prodejci kol navzájem znají), že sháním, kde se dá sehnat levněji, tak mi nejdříve skoro vynadal, a pak se zmínil, že by nějakou -blíže nekonkretizivanou- slevu nabídl. No já sehnal jiného, kde jsem dostal slevu 3 tisíce a ještě jsem mohl zaplatit kartou, takže ve výsledku úspora 3,5 tisíce.

 

A kde banky berou na takovéto dotace? Tedy že vyplatí 5 % i když dostanou odhadem tak 0,5 %? No jednoduše, je to akční nabídka platná po omezenou dobu (já mám na 6 měsíců, nyní dávají jen na 4 měsíce) a doufají, že seženou dostatek hejlů, kteří se zadluží a budou platit úroky. To, že nalákají i takové lidi, jako jsem já, kteří kartu hned po skončení akce zruší a založí jinou jinde (třeba teď je dobrá akce od Citi přes portál Ona Dnes http://ona.idnes.cz/nakupy-slevy.aspx?detail=1621, kde jen za zřízení je odměna 3 000 Kč), tak to je riziko podnikání. Takových lidí jako já, je ale minimum, většina je zvyklá za bankovní produkty platit, mně i zdarma přijde drahé a tak vybírám takové, které platí mě. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...