Přejít na obsah

Steinhart novinky...


PaloZV

Doporučené příspěvky

Osobně se mi moc nelíbí...když odhlédnu od "lunetové inspirace", tak ty hodinky působí tak nějak disproporčně a tlustě. Možná je to fotkama, nevím. Navíc, ta mezera mezi prvním článkem a koncovkou, šedý titan, šedý cifr, ocumlaný vzhled...nápis titanium GMT přilepený štítkovacím strojem...kdyby mi drželi u hlavy pistoli, že si mám vybrat, tak bych asi vzal klasické 500.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta mezera mezi koncovkou a tahem mě vždycky odrazovala. Spolu s těmi rovnými nožkami a "velkými" rozměry. 42 je v pohodě, ale ty nožky tomu dost přidají. Mohli by konečně udělat nějaké 38 mm. Nemůžu si pomoct, ale menší hodinky na mě často působí víc sofistikovaně. Možná ale kvůli trendu dnešních přerostlých orlojů, které čumí z každé výlohy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tou velikosti je to sporné, já mám cca 17 cm ruku a 38 potapky jsou málo. Naopak hodinky bez nebo s úzkou lunetou beru vždy 38-40. Foto ze včerejší hospody,vedle 38 mm Tridenty

post-44633-0-72518000-1499257950_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, jestli to tu už bylo, ale někde při prouzdání anglickými fóry jsem narazil na to, že Steinhart někdy prohlásil, že má v plánu v blízké době udělat 38mm verze svých potápek :) Jinak to bylo i dobře ozdrojované, bohužel už to ale nenajdu :/ Jinak bych to sem napálil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musel jsem dát takhle pryč kvůli velikosti Bondovky...41mm a plno hodinek si odpustit,protože se proste ztrácejí na ruce a nebo jsem si připadal jak s dámskejma...kéž by se začínalo na 45mm

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...