Přejít na obsah

Outdoor hodinky CLAWGEAR Mission Sensor


A10

Doporučené příspěvky

Celkově zajímavá alternativa (hlavně cenově) k outdoor hodinkám Suunto, Casio apod. Bylo by zajímavé porovnání přesnoti senzorů u těchto hodinek oproti lety prověřené konkurenci.

 

Vzhledově ale moc hezké, pravé military.

 

zdroj.

 

http://www.armyweb.cz/clanek/vicefunkcni-hodinky-clawgear-mission-sensor

Upraveno uživatelem A10
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano docela zajímavá alternativa pro SUUNTO a GARMIN. Škoda, že jsem na ně nenarazil cca před deseti dny, určitě bych je alespoň ohmatal. Zajímavé funkce, nepříliš složité ovládání. Trochu mě překvapilo, že výrobce nedoporučuje uživatelskou výměnu baterie. Na tom je Suunto přeci jen lépe. Co se týče vodotěsnosti, nikde jsem se během patnácti minut brouzdání na internetu nedozvěděl, jak to s ní doopravdy je. Nevěřím, že je do standardní třicítka. To by byly outdůrovky tak leda do postele. Spíše si myslím, že je zde vodotěsnost uváděna jako u Suunta (na ARMYWEB v recenzi píší - Hodinky s námi absolvovaly vodní radovánky na dovolené v Chorvatsku a obstály na výbornou). Dále postrádají bouřkový alarm a kvalitu inverzního displeje by člověk musel vidět na vlastní oči. Ale i tak, za ty prachy, rozhodně lákavá nabídka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je pravda, že diskuse pod článkem WR vysvětluje. Asi to opravdu těch "pravých" 30metrů. A ta výměna baterie, si myslím je od výrobce jen určitá pojistka (aby se je majitelé neotvíraly doma), jsou to obyč. digitálky baterku a tlakouvou zkoušku udělá každej slušnej hodinář. Bouřkovej alarm nemaj to je pravda, ale zase mají ikonama zobrazovanou předpověd počasí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...