Přejít na obsah

Gentlemani fóra


Doporučené příspěvky

@Tikzot

Od Lukáše jsem zamýšlel koupit jedny jím nabízené ráčmeny, krom bleskové domluvy mi vyšel vstříc s místem setkání, vše proběhlo z jeho strany na jedničku s hvězdičkou, já si však nakonec koupi rozmyslel, tudíž vážil cestu a ztratil čas zcela zbytečně. Tímto bych chtěl ještě jednou moc poděkovat a znovu se omluvit, Lukášova ochota byla opravdu obrovská.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • Odpovědi 316
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

@M109

Nabídl se s převozem Bratislava->Brno v rámci chronopošty a ještě si semnou volal někdy v 11 večer, abychom se domluvili a potvrdili si to. Vyšel mi vsříc s místem předání a ještě z toho byl moc fajn pokec. U hodinek za 1500,- neuvěřitelný. Ještě jednou díky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

@Libor_OV

Chci tady veřejně poděkovat Liborovi za jeho pomoc s jedním obchodem. Potřeboval jsem něco (hodinky :-) ) osobně vyzvednout v Praze a protože jsem teď neměl šanci si udělat výlet z našeho drsného východu, požádal jsem Libora. S naprostou samozřejmostí pro mě obchod zrealizoval, zajistil spolehlivého kurýra a během pár dní jsem se stal spokojeným majitelem něčeho, co jsem dlouho chtěl. Ještě jednou tedy děkuji za ochotu a jsem vděčný, že mám kolem sebe i takové lidi, jako je Libor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 5 týdnech...

Posol

 

Romana bych tu chtěl zvelebit za vyřešení zapeklitého hodinkového problému. Já osobně bych na to vůbec

neměl náladu a nervy, kór když ty hodinky mezitím vystřídaly dva další majitele. Fakt borec. Je potřeba ho

dopsat do wikipedie k heslu džentlmen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Chronoshop

Pánové, musím hluboce smeknout před vstřícností nejen majitele, ale i jeho zaměstnanců. Jakub si přečetl můj příběh s výprodejem a přispěchal s pomocí, která mě dostala do kolen. Zapůjčil mi ze svého obchodu na překlenutí blbého období jeden kousek, za což jsem vděčen. Moc díky i všem zaměstnancům, za ochotu ( vím Honzo, že jsem si u zkracování tahu dost vymýšlel  :-)). 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Tomas_2002 a jeho tým

Díky kluci. Nezištně rozséváte dobro a de facto neznám lidem, i v této těžké době astronomických cen, šetříte peníze. Sláva vám!

Nudnější, běžnější a nenápadnější auto, které může mít zároveň tolik hraček, domyšleností a dobrých vlastností, tedy přesně podle mého vkusu, aby člověk pohledal. Na horách se prostě bling nenosí, traktory se taky moc nedělají v metalíze. A navíc se ta šedá perfektně hodí k přiznanému betonu u nás v obýváku a kuchyni. Dobrá volba ve všech směrech.

Ještě jednou díky, Tome.


51f88aa28f5730f0bdbfe8c1bc5110ef.jpg81a2ae2d0c1abd9577b73bd23872e0be.jpg802adc3e906703651ca0879cad364541.jpgab2fb360a788ab03474f71a30a3ea1c6.jpg

Sent from my SM-G996B using Tapatalk





Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Určitě by to mohla být jen prostá pozitivní recenze od někoho kdo pomáhal zdejším dvěma členům formálně zprostředkovat nehodinkový obchod, ale přesto si dovolím i sem na piedestal postavit skvělý přístup dlouholetého brněnského člena @Artesia při "distančním" prodeji jeho auta mému (neustálými službami a nyní i péčí o nově narozeného potomka zavalenému) kamarádovi z Ústí nad Labem. Protože právě solidní chlapi jako Petr nám (v dnešním stále víc potrhlém, chamtivém a vyčůraném světě) pomáhají uchovat si pocit že ještě existuje "fórum gentlemanů", kde podaná ruka platí a kde se dá druhému věřit. Konec hlášení a hezký víkend všem :speak_cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...