CEGY Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Tak jak to psal vrcan,běžný otěr to vydrží v pohodě,jedině když už s tím škrábneš tak vyleze železo,ale to by muselo být fest.Já to ale nemohl nosit,tak si ho teď pochvaluje Cecil.Tak to vypada dobre. Drobny oter se da resit cernou lihovkou.
instant Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Tak to vypada dobre. Drobny oter se da resit cernou lihovkou. ich treba do*ebat poriadne a rovnomerne, potom to uz vyzera stylovo Děkuji. Když jsem si je před pár lety na jednom chronopivu zkoušel (tuším zrovna od instanta), tak mi přišly obrovské. Nejsou Suma? odo mna? bozechran
Martz Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Suma? odo mna? bozechran Oj, pardon, tak to bylo asi od někoho jiného Ale ty Tvé MM si pamatuje můj fotoarchiv, to nepopřeš!
Chumpus Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Hm, sraz 2011, to už je dávná historie Kdo tam tehdy měl ty vintage divery?
instant Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Tie tri kusky vpravo boli tusim moje.. teda tie mm300 este su
Paw Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Sice to není přímo na ruce (snad mi bude prominuto ), ale k ročnímu výročí jsem si udělal radost . Nový řemínek (Hirsch) a překlápěcí spona (noname). Oproti originálnímu řemínku to jsou nebe a dudy,
AndyAaron Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Ty jo, pekny. Clovek jen hledi co vsechno za designovou rozmanitost je schopne Seiko nabidnout.
Waya03 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 S tím bílým cifrem jsou fakt pěkný, řemen taky ladí, bezva! Sice to není přímo na ruce (snad mi bude prominuto ), ale k ročnímu výročí jsem si udělal radost . Nový řemínek (Hirsch) a překlápěcí spona (noname). Oproti originálnímu řemínku to jsou nebe a dudy, Pro Tebe v tom Seiku nestačí ani ty nové modely vyrábět :-D Jakýsi ten minimalismus....
plasan Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 jedna víkendová, ale na ruce stále ty samé..
lucid Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Nemám rád modifikace a nerad se po někom opičím, ale v tom případě jsem zkrátka musel...
VojtaB Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Nemám rád modifikace a nerad se po někom opičím, ale v tom případě jsem zkrátka musel... Hodně pěkný Já mám konečně hotovej řemen na UFO, tak fotka po výměně, ještě před nastavením času
Martz Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Dneska další radost - odpoledne mi volal hodinář, že je zakázka hotova. U těchto quartzek, které jsem nedávno vydražil na eBay, jsem si nechal měnit sklo a trochu přeleštit pouzdro.Sklíčko dostaly safírové a k tomu nový řemen, tak, aby hezky ladily k dalším doplňkům. A tahle písková fakt parádně jde i k tomu cifru. Co na to říkáte?
villain83 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Moc hezky pouzdro,muzu vedet,na kolik vysel ten safir?
Martz Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Materiál za 1200, trefilo se to do nějakých typických rozměrů. Je to bez AR. + něco za práci. Můj hodinář si asi své práce moc necení, protože to jsou vždycky desítkové, max. stovkové položky Ale vždycky je to paráda...
AndyAaron Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Dneska další radost - odpoledne mi volal hodinář, že je zakázka hotova. U těchto quartzek, které jsem nedávno vydražil na eBay, jsem si nechal měnit sklo a trochu přeleštit pouzdro.Sklíčko dostaly safírové a k tomu nový řemen, tak, aby hezky ladily k dalším doplňkům. A tahle písková fakt parádně jde i k tomu cifru. Co na to říkáte? Ty jsou teda paradni!
villain83 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Materiál za 1200, trefilo se to do nějakých typických rozměrů. Je to bez AR. + něco za práci. Můj hodinář si asi své práce moc necení, protože to jsou vždycky desítkové, max. stovkové položky Ale vždycky je to paráda...Diky
blackhead Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Pekny kousek!Dneska další radost - odpoledne mi volal hodinář, že je zakázka hotova. U těchto quartzek, které jsem nedávno vydražil na eBay, jsem si nechal měnit sklo a trochu přeleštit pouzdro.Sklíčko dostaly safírové a k tomu nový řemen, tak, aby hezky ladily k dalším doplňkům. A tahle písková fakt parádně jde i k tomu cifru. Co na to říkáte?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se