Radik Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Bré jitro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smerdas Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 smerdas: Gratulace ke koktejlkam!Díky! Ty SDGM jsou parádní! O SDGM007 si neuvažoval? Ty se mi z celé řady líbí nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Popravde ani moc neuvazoval. Ta modra bude asi nazivo uzasna, ale me tam proste rusi ta bila minutova stupnice a datumovy venec. Navic jsou cca 2x drazsi nez ty nelimitovane verze Jako ale kdyby ten cifr byl cely modry a byly na tahu, tak si asi rad priplatim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liwik Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Něco po obědě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Přihazuji foto svých prvních automatů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AVe Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Řemen k botám barevně jde, ale k sumo samotným mi moc nesedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AVe Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Řemen k botám barevně jde, ale k sumo samotným mi moc nesedí No to jsem přesně čekal Když ja jiný 20mm nemám Tak snad to není tak nejhorší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 ..Po těhle taky prahnu. Víc a víc mi leží v hlavě. Naštěstí jsem je ještě neviděl na živo. To pak nevím jak by dopadlo (psychické strádání až po koupi i za cenu chleba a vody . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Myslim, ze neni vubec duvod... to odkládat ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Myslim, ze neni vubec duvod... to odkládat ;-)Pretlumocim moji drahe polovicce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Starý pětky,dostanou menší kůru a budou to zase fešandy.Víc,než 35 let bez servisu-minus 9 vteřin/den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Tyto oranžové Monster-lite SRP483 jsem koupil švagrovi jako dárek, takže nemělo smysl nastavovat čas, pobudou si chvilku v krabce. Vyfotil jsem taky srovnání s mými SRP605, které jsou papírově větší, ale ve skutečnosti jsou téměř stejné (stejně velká luneta). Při objednávce SRP483 jsem si říkal, že bych je pro sebe asi nekoupil, ale jsem příjemně překvapený. Navíc za 125 dolarů a navíc se štěstím bez DPH je to supr kauf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsn Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Tyto oranžové Monster-lite SRP483 jsem koupil švagrovi jako dárek, takže nemělo smysl nastavovat čas, pobudou si chvilku v krabce. Vyfotil jsem taky srovnání s mými SRP605, které jsou papírově větší, ale ve skutečnosti jsou téměř stejné (stejně velká luneta). Při objednávce SRP483 jsem si říkal, že bych je pro sebe asi nekoupil, ale jsem příjemně překvapený. Navíc za 125 dolarů a navíc se štěstím bez DPH je to supr kauf.Moc pěkný, taky po nich kratší dobu pokukuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Mitak: Ty šestsetpětky mají kolik průměr? 44? L2L vypadá jen o nějaké 2-3mm delší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Starý pětky,dostanou menší kůru a budou to zase fešandy.Víc,než 35 let bez servisu-minus 9 vteřin/den...tak to jo, to je paráda, +1, gratulace** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Mitak: Ty šestsetpětky mají kolik průměr? 44? L2L vypadá jen o nějaké 2-3mm delší Oficiálně mají myslím o milimetr víc v průměru (44 vs 43 mm), protože mají trochu mohutnější boky pouzdra, ale v reálu jsou úplně stejně velké. Stejný průměr lunety i lug-to-lug. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se