instant Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Je pravda, ze moje MM se chovaji uplne stejne. Kdyz je dam na ruku po delsi dobe, tak jsou .. @instant - tu cenovou relaci jsem prinesl ja hned na zacatku, kdy jsem tvrdil, ze nemaji moc konkurence v ramci cenove kategorie. Mam ale rad jeste Doxu, tam je to plichta Moja pointa bola, ze v ohlade originality nemaju konkurenciu ani mimo svojej kategorie. Ohladne presnosti, je to davno znamy fakt, ze vo windri su hodinky s kalibrom 8L velmi nepresne a na ruke sa to vyrazne zlepsuje. Nakoniec, MM tu maju svoje vlakno a tam to vsetko je - pekne na kope.
sashator Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 I tak by se to dalo rict. Houno rezave, zkorodovane! Ale nie, to je len obyčajná pleseň. Blbci, vůbec tomu nerozumíte. To je klasická patina!!! Čím víc jí je, tím jsou hodinky cennější...potápěč, kterej si alespoň jednou nelokne, jakoby nebyl
McStinger Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Vyzerá to ako vtáčí zob. Nelietajú Ti na to sýkorky? Ale asi je to len důlková koroze.
instant Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Blbci, vůbec tomu nerozumíte. To je klasická patina!!! Čím víc jí je, tím jsou hodinky cennější...potápěč, kterej si alespoň jednou nelokne, jakoby nebyl Pamataj moje slova: patina, to je hrdza s pribehom
nooski Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2019 Tenhle týden furt, ale wristshoty bohužel neumím..
Derwen Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 (upraveno) Želvy na kůži... Upraveno 31. ledna 2019 uživatelem Derwen
EpsteinBarr Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Dostal som ulohu odsledovat presnost. V sobotu to budu tri tyzdne, zatial +/- 0 sek...
Mikee Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Pořídil jsem si první pořádné hodinky :-)
KPX Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Pořídil jsem si první pořádné hodinky :-)Pěknej start a pěkný foto
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se