wawrik Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Odesláno 22. února 2020 No pekné a zaujímavé kúsky sa tu objavujú. SARBy, Pressage, aj tá ?nepodarená? fotka infiltranta od GS... Radosť otvoriť vlákno
Murphy97 Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Odesláno 22. února 2020 Po čase jsem na víkend vytáhl hodinky, které jsem si původně kupoval jako dočasné.Pak jsem se rozhodl, že si je nechám jako ?otloukánky?.Těmito záměry jsem jim popravdě dost křivdil.Mám je rád a těšil jsem se na ně.
EpsteinBarr Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Odesláno 22. února 2020 zial, ale asi sluzobne najstarsie v nasich republikach
Lucky Lucaso Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Odesláno 23. února 2020 Neni to zalezitost za desetitisice,ale proc ne?
kolky87 Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Odesláno 23. února 2020 Nedeľná pohoda so samurajom Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku
Piplík Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Odesláno 24. února 2020 Přezuto na jeansy.Potápět se s nimi dnes nebudu (-:
Fordik Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Odesláno 24. února 2020 Belhamel jim dle mého sedí dobře Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
Návštěvník tolja Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Odesláno 24. února 2020 Přezuto na jeansy.Potápět se s nimi dnes nebudu (-: hoši, vlastně Piplíku díky
janjan Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Odesláno 24. února 2020 Přechod z Citizen Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk
Pepino777 Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Odesláno 24. února 2020 Tak nakonec nove remeny nestacily? Gratulace. Vypadaji dobre. Sent from my iPhone using Tapatalk
janjan Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 Tak nakonec nove remeny nestacily? Gratulace. Vypadaji dobre. Sent from my iPhone using TapatalkTy Citizeny měli trochu poškrábané sklo tak jsem ho chtěl nechat vyměnit. Místní opravář mi je po třech dnech vrátil s tím že to nejde a ani je neumí utěsnit. Hodil jsem je do šuplíku a čekal na řemeny. Když přišly tak jsem zjistil, že jsou daleko víc poškrábané a mají celkem výrazné otisky prstů na vnitřní straně skla. Bohužel jsem je nekontroloval při předání. Tak jsem si koupil nové a čekám na nářadí ať je můžu vyčistit a zkusím si i vyměnit to sklo . Bude to takový pokus :-) . Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se