Franklin Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 Pepsinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 Dnes Padi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubko Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 dnes konecne v terenuSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
povolnyj Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 ako vypnem pipanie kazdu hodinu na SEIKO Arnie ... ? po vymene baterie som na to nejak nemohol prist ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Po letech zpět Seiko 481K1,vlastně dárek od manželky k výročí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 co znamena tento displej a preco Arnie pipa kazdu hodinu ... ?dik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 Já teda tenhle model nemám ale převážně o všem co jsem neuměl nebo nevěděl jak nastavit jsem našel na YouTube. I když to už si nejspíš asi zkoušel. V nejhorším případě jsou ochotni poslat návod hodinky365 nevim jak helveti a další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 Jsem rad,ze se mi je podařilo sehnat.Jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 Bezcifernikofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 před 4 hodinami, jovani napsal: co znamena tento displej a preco Arnie pipa kazdu hodinu ... ? dik? Skus podla tohto manualu vypnut “hour chime” - https://www.manualslib.com/manual/620725/Seiko-H558.html?page=3#manual Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 fajn, a tie cisla co znamenaju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 Před hodinou, mlsoun1 napsal: Jsem rad,ze se mi je podařilo sehnat.Jsou super Jo,sněhule (srp481) byly celkem fajn.Taky jsem je kdysi pořídil na léto k moři ,yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 Tož se mi líbí více než okřídlené B.Nemusím se bát i otuk a škrábance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se