Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?


People

Doporučené příspěvky

Vážení, došlo u mě ke zlomu a své krásné SNKL43K1, které jsem půl roku tolik miloval, jsem odložil. Minimalistický design, krásná modř ciferníku, asi nejlepší tah na to, že je skládaný, (nekousavý, nechrastivý, nedepilující). Lehce se zpožďují, pár sekund za den, což je optimální stav, jako ranní rozcvičku s nimi ráno pokaždé chvilku zamávám a jsem na svém, korunku vytahuju jen když je krátký měsíc. Holt moje první Seika.

A pak ze dne na den se něco stalo - uviděl jsem SNZG13. Úplně něco jiného. Hodinky lokomotiva. Na kterých na první pohled vidíte, kolik uhodilo. Objednal jsem je. Za hodinu přišla zpráva, sorry už nemáme. Zatoužil jsem o to víc, objednám je jinde, tam ještě mají. Kdepak, taky sorry, nemáme. U třetího prodejce - nemáme, ale sháníme. A sehnali, sice prý zdraží, ale mne ještě uspokojí za původní cenu. Tak teď vyčkávám (PS na Amazon + Paypal se obávám - spíš teda moje manželka ;o) a platbu z účtu bych taky nerad, trochu takovou rozmařilost tajím)

 

Akorát teda budu muset poshánět další články tahu, aspoň dva. Nebo celý náhradní tah. U svých současných jsem to řešil radikálně, přiobjednal jsem si ještě jedny, prodloužil si tah a druhé čekaly na náhradní díly... No nic, tak je přeskládám zpátky na dvoje pro normální zápěstí a pošlu holky do světa.

 

Vím, že jsou tací, co nerez odkládají a nosí to na NATO řemínku, kdyby sem takový zavítal, měl bych eminentní zájem si ten tah koupit. Tak třeba budu mít  štěstí. Jinak budu muset ještě něco shodit, však mám co ;o)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...