Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?


People

Doporučené příspěvky

junior300- na upozornění, jednoho kolegy,že nedělám dobře, ze je prodávám, jsem prodej zrušil a tím mu děkuji. Dopadlo by to jako s Bulovama,teď je sháním a nejspíš úplně nevidělám.:lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám rád tahy, ale pořád se nemůžu dokopat k nějakému strapcodu pro mini želvy...tak sem aspoň pořídil mesh z Alíka..dost parády za pár korun, jen to zkracování kleštěma je dost opruz (zvlášť když chce člověk "střihnout" víc řad spirál najednou)...s výsledkem jsem ale spokojen.

IMG_20200818_121010-01.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, warann napsal:

Jako jsou dobry, ale bohuzel mi opetovny porizeni druhejch mechanik nedela dobre. Proste jedny mechaniky a k tomu g shocky je pro me ideal. Tak si rikam - pustit tyhle nebo GS nebo rovnou oboje? 

9510F368-2EE1-45B3-A3F5-242CA268388D.jpeg

Nech si ty GS, ty jsou uzasny. Abych se priznal, moc nechapu ten boom okolo tyhle verze Alpinistu. Ty nej modely byly uz davno vyrobeny, tohle je jenom dalsi pokus o vzkriseni legendarni modelovy rady. Krome jinyho tomu chybi ten kalibr 4s...( a nebo guartz inhouse) 

Upraveno uživatelem villain83
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@warann měl jsem je taky, podařilo se mi je koupit přímo z HODINKEE a to prvotní nadšeni mě rychle přešlo (i díky šejdrem naneseným lumi bodům). Jako blbé nejsou, ale že by to bylo takové terno...teď už asi ne. Radši bych si nechal ty GS.

Taky je otázka, jestli tomu odkaz na Hodinkee v současné době spíš na hodnotě neubírá :)

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...