Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?


People

Doporučené příspěvky

před 20 minutami, gargamel napsal:

Ty ani neznám 🧐, sou parádní!

Já i na sklonku tohohle roku furt stejně, jen řemínek jinak. Jak říkával můj přednášející profesor na VŠ: " Šedá je také krásná" 🙂IMG_20211231_134535.thumb.jpg.ca50fe37a5942b6bba58fa15383d6392.jpg

Dnes jsem je zase očumoval ve vitríně a jsou moc pěkné, hned se mi líbili. Nechci si ale kupovat po 3tí 4R35 kalibr či jeho variace - zejména po ochutnávce základního kalibru od Orientu, u kterého se mi zdá daleko lepší účinnost nátahu (delší rezerva chodu) a především přesnost, ta je za ty peníze famózní! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proti Orientu ani ťuk, taky sem chtěl spíš Orient, ale tyhle si mě získaly spíš svýma parametrama: pískované pouzdro, ( ano, není to sice tak hezké a efektivní jako kombinace lesk\brus, ale už mám dost všech těch všudypřítomných vlásečnic a mikroškrábanců, který se tam objeví snad i ze vzduchu) které vypadá stále jako nové, WR 100m BEZ šroubovací korunky ( asi nejdůležitější podmínka pro mě, člověk pokaždý honí opatrně začátek závitu, aby se závit náhodou nezničil, ale stejně je to prd platný, když se stejně zničí), daydate (to je prostě must have bez diskuse), co nejvíc plastických blbůstek na ciferníku ( to mám prostě moc rád 🥰 ) a průměr do 40mm ( už mě nebaví zbytečný železo kolem relativně mrňavýho strojku). 

Ale Orient bych zase moc rád, přiznám se, že je mi ta značka bližší, leč bohužel jsem nenašel parametrově odpovídající, zatím. 

Taky bych rád zkusil nějaký Citizenky podobnýho ražení, je to ostuda, ale Citizen jsem ještě nikdy neměl a chtěl bych je zkusit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...