MíraMíra Posted August 30, 2020 Report Share Posted August 30, 2020 před 3 hodinami, davok napsal: Moc hezké GS. Tento víkend také ve znamení Seiko Díky, starý, dobrý skx jsou taky bezva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted August 30, 2020 Report Share Posted August 30, 2020 Před hodinou, jovani napsal: vsetko naj Díky moc před 31 minutami, p3k napsal: Nooo. Pěkně. Gratulace jak k narozkám tak k, ikdyž ne šestikia, pěkným hodinkám! Díky moc Tyhle jsou, aspoň pro mne, lepší ;-) Ale o prsa asijské ženy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilb Posted August 31, 2020 Report Share Posted August 31, 2020 V 30. 8. 2020 v 9:05, DavidLC napsal: Když jsem rozbalil krabici k narozeninám, byl jsem v těžkém šoku Hezkýý, ntvl, tichá voda mele břehy To bylo furt řečí že tamto je velké a to zas větší. Ale dobře to na tebe upekly, člověk do toho musí čelem a ono si to sedne . Gratuluju. Ať slouží. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted August 31, 2020 Report Share Posted August 31, 2020 Před hodinou, kamilb napsal: Hezkýý, ntvl, tichá voda mele břehy To bylo furt řečí že tamto je velké a to zas větší. Ale dobře to na tebe upekly, člověk do toho musí čelem a ono si to sedne . Gratuluju. Ať slouží. Děkuji, však jo sedl jsem si na zadek já a hodinky mě na ruku. Takže vše o.k. A konečně taky můžu mezi velký kluky se SD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladar91 Posted August 31, 2020 Report Share Posted August 31, 2020 Gratulace, je to stejne pouzdro jako MM300 jenom opticky nebo i velikostne? Děkuji, však jo sedl jsem si na zadek já a hodinky mě na ruku. Takže vše o.k. A konečně taky můžu mezi velký kluky se SD Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior300 Posted August 31, 2020 Report Share Posted August 31, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovani Posted August 31, 2020 Report Share Posted August 31, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waya03 Posted August 31, 2020 Report Share Posted August 31, 2020 Saunovací sezóna, mimo jiné jako prevence proti Covid, zahájena dnes. Slečna mě strašila že od zítřka sice už s točeným pivkem, ale možná taky s rouškou na hubě. Tak snad née no :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
matthias Posted August 31, 2020 Report Share Posted August 31, 2020 Zatím velká spokojenost Link to comment Share on other sites More sharing options...
decebal Posted August 31, 2020 Report Share Posted August 31, 2020 před 7 hodinami, junior300 napsal: To je moc pěkný, co to je? Snažil jsem se hledat, ale asi blbě... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted August 31, 2020 Report Share Posted August 31, 2020 před 7 hodinami, Vladar91 napsal: Gratulace, je to stejne pouzdro jako MM300 jenom opticky nebo i velikostne? Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Díky, i když za to nemůžu Papírově nevím, pocitově a prakticky (na moji ruku a oko) ne. MM300 mi bohužel nesedí a tyhle jo. U LX mi přijde "tubus" cifru větší (průměr) a tím líp sedí ke zbytku. Ale je to možná jen můj dojem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhead Posted August 31, 2020 Report Share Posted August 31, 2020 Perfekt ty lx, 2x gratulace! Ja dnes jen quartz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted September 1, 2020 Report Share Posted September 1, 2020 Díky pane, tohle není JEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacifer Posted September 1, 2020 Report Share Posted September 1, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MíraMíra Posted September 1, 2020 Report Share Posted September 1, 2020 před 12 hodinami, matthias napsal: Zatím velká spokojenost Ale, po čase novej přírůstek do Seiko sbírky. Za mě supr, taky po nich pokukuju. Tak ať dělaj radost a těším se na tvoje fotky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted September 1, 2020 Report Share Posted September 1, 2020 V pracovnim procesu Link to comment Share on other sites More sharing options...
filltos Posted September 1, 2020 Report Share Posted September 1, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior300 Posted September 1, 2020 Report Share Posted September 1, 2020 před 16 hodinami, decebal napsal: To je moc pěkný, co to je? Snažil jsem se hledat, ale asi blbě... Klasicke Zelvy SRP775, ale vymenil som lunetu za coin-edge, vlozku za keramiku, hardlex za safir s blue AR a tah za gumu od Bonetto Cinturini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
decebal Posted September 1, 2020 Report Share Posted September 1, 2020 před 2 hodinami, junior300 napsal: Klasicke Zelvy SRP775, ale vymenil som lunetu za coin-edge, vlozku za keramiku, hardlex za safir s blue AR a tah za gumu od Bonetto Cinturini. Dík, povedené! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted September 1, 2020 Report Share Posted September 1, 2020 před 2 hodinami, junior300 napsal: Klasicke Zelvy SRP775, ale vymenil som lunetu za coin-edge, vlozku za keramiku, hardlex za safir s blue AR a tah za gumu od Bonetto Cinturini. Tak trochu želví guláš, ale ne ve zlém Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts