Jump to content

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Recommended Posts

Take homemade “Kingy” az na kyklopa 😁

Mal som chut na domaci modding a SRP775 su asi najmenej vydarene, zvlast ta origo vlozka. Nebolo mi ich az tak luto a ako bonus mali najnizsiu cenu. Klasicke cierne, modre, PADI by som neprasil. Vysledok ma celkom potesil, samozrejme 100 ludi 100 chuti. Na dovazok som ich este zreguloval a vysli z toho pre mna celkom oblubene Seika.

@DavidLC nieco v duchu “Ako zdvojnasobit cenu jazdeneho Favorita? Natankovat plnu” 😂

@junior300 Kyklop je stejně hnus, takže dobře si udělal! Jeden z nejlepších, ne-li vůbec nejlepší mód co jsem zde za ty roky viděl.

Já dnes kingy. Asi jsem objevil Ameriku, ale ten "nový" náramek a především způsob jeho zkracování/prodlužování je fakt hrůza.

20200901_152808-01.jpeg

před 5 hodinami, junior300 napsal:

Take homemade “Kingy” az na kyklopa 😁

Mal som chut na domaci modding a SRP775 su asi najmenej vydarene, zvlast ta origo vlozka. Nebolo mi ich az tak luto a ako bonus mali najnizsiu cenu. Klasicke cierne, modre, PADI by som neprasil. Vysledok ma celkom potesil, samozrejme 100 ludi 100 chuti. Na dovazok som ich este zreguloval a vysli z toho pre mna celkom oblubene Seika.

@DavidLC nieco v duchu “Ako zdvojnasobit cenu jazdeneho Favorita? Natankovat plnu” 😂

🙂 tohle určitě není ten případ. Jsou moc pěkné, co konkrétnější foto 😉 Já na tohle nemám hlavu, jsem jen konfekční typ 🙂

Edited by DavidLC

@shewcza

brutální makro
zdá se mi, že na tom druhém Téčku na pravé straně takhle zespoda té stříšky se Ti podařilo vyfotit koronavirus.
Zjevně se zalekl a je bílý jako stěna

před 5 hodinami, junior300 napsal:

Krasa :notworthy: Na tu SD sekundovku sa da pozerat do zblbnutia. Akurat ta korunka, netrci az prilis?

Takhle dobrý, jak píše doktor, být na trojce, tak jsem už na chirurgii  (nebo něčem podobným) 🙂 🙂 Zkusil jsem Samuraje a nešlo to 😞 jak to nosím na navolno. Dneska poprvé a co do pohodlí spokojenost. Tuňáky jsou asi o píďu lepší, ale to si sedne.  

před 3 hodinami, dr.sphinx napsal:

Já ti naopak přeju, abys je někde něžně flaknul co nejdřív a moh je začít nosit radostně a bezstarostně :)

Ad korunka: ešte že je, kde je, podle mě to díky tomu bude v cajku.

Naprosto rozumím, taky proto nechci nové auto 🙂 🙂 Ale tady bych to ještě chvíli rád vydržel😉