junior300 Posted September 1, 2020 Report Share Posted September 1, 2020 Take homemade “Kingy” az na kyklopa Mal som chut na domaci modding a SRP775 su asi najmenej vydarene, zvlast ta origo vlozka. Nebolo mi ich az tak luto a ako bonus mali najnizsiu cenu. Klasicke cierne, modre, PADI by som neprasil. Vysledok ma celkom potesil, samozrejme 100 ludi 100 chuti. Na dovazok som ich este zreguloval a vysli z toho pre mna celkom oblubene Seika. @DavidLC nieco v duchu “Ako zdvojnasobit cenu jazdeneho Favorita? Natankovat plnu” Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted September 1, 2020 Report Share Posted September 1, 2020 @junior300 Kyklop je stejně hnus, takže dobře si udělal! Jeden z nejlepších, ne-li vůbec nejlepší mód co jsem zde za ty roky viděl. Já dnes kingy. Asi jsem objevil Ameriku, ale ten "nový" náramek a především způsob jeho zkracování/prodlužování je fakt hrůza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior300 Posted September 1, 2020 Report Share Posted September 1, 2020 před 51 minutami, shewcza napsal: @junior300 Kyklop je stejně hnus, takže dobře si udělal! Jeden z nejlepších, ne-li vůbec nejlepší mód co jsem zde za ty roky viděl. Oo, tak to je pocta, dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted September 1, 2020 Report Share Posted September 1, 2020 (edited) před 5 hodinami, junior300 napsal: Take homemade “Kingy” az na kyklopa Mal som chut na domaci modding a SRP775 su asi najmenej vydarene, zvlast ta origo vlozka. Nebolo mi ich az tak luto a ako bonus mali najnizsiu cenu. Klasicke cierne, modre, PADI by som neprasil. Vysledok ma celkom potesil, samozrejme 100 ludi 100 chuti. Na dovazok som ich este zreguloval a vysli z toho pre mna celkom oblubene Seika. @DavidLC nieco v duchu “Ako zdvojnasobit cenu jazdeneho Favorita? Natankovat plnu” tohle určitě není ten případ. Jsou moc pěkné, co konkrétnější foto Já na tohle nemám hlavu, jsem jen konfekční typ Edited September 1, 2020 by DavidLC Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior300 Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 před 11 hodinami, DavidLC napsal: tohle určitě není ten případ. Jsou moc pěkné, co konkrétnější foto Já na tohle nemám hlavu, jsem jen konfekční typ Dakujem Ake konkretnejsie foto mas na mysli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 před 58 minutami, junior300 napsal: Dakujem Ake konkretnejsie foto mas na mysli? Víc čelně Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 Před hodinou, shewcza napsal: Mám chuť na čokoládu Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior300 Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 před 14 minutami, DavidLC napsal: Víc čelně Skusim Vecer, ak nezabudnem. Dnes je na ruke iny japoncik.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior300 Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 před 20 minutami, DavidLC napsal: Mám chuť na čokoládu Aj mne to hned naskocilo, slina ako Pavlovov pes.. Esteze existuju zelezne rezervy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 Poprvé venku, to jsou nervy je někde nefláknout Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior300 Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 Krasa Na tu SD sekundovku sa da pozerat do zblbnutia. Akurat ta korunka, netrci az prilis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
villain83 Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.sphinx Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 Poprvé venku, to jsou nervy je někde neflak...Já ti naopak přeju, abys je někde něžně flaknul co nejdřív a moh je začít nosit radostně a bezstarostně Ad korunka: ešte že je, kde je, podle mě to díky tomu bude v cajku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 Luneta je keramika nebo křepelčí vajíčka? Jinak gratuluji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Datel Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 @shewcza brutální makro zdá se mi, že na tom druhém Téčku na pravé straně takhle zespoda té stříšky se Ti podařilo vyfotit koronavirus. Zjevně se zalekl a je bílý jako stěna Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 před 5 hodinami, junior300 napsal: Krasa Na tu SD sekundovku sa da pozerat do zblbnutia. Akurat ta korunka, netrci az prilis? Takhle dobrý, jak píše doktor, být na trojce, tak jsem už na chirurgii (nebo něčem podobným) Zkusil jsem Samuraje a nešlo to jak to nosím na navolno. Dneska poprvé a co do pohodlí spokojenost. Tuňáky jsou asi o píďu lepší, ale to si sedne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted September 2, 2020 Report Share Posted September 2, 2020 před 3 hodinami, dr.sphinx napsal: Já ti naopak přeju, abys je někde něžně flaknul co nejdřív a moh je začít nosit radostně a bezstarostně Ad korunka: ešte že je, kde je, podle mě to díky tomu bude v cajku. Naprosto rozumím, taky proto nechci nové auto Ale tady bych to ještě chvíli rád vydržel Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted September 3, 2020 Report Share Posted September 3, 2020 před 10 hodinami, shewcza napsal: Luneta je keramika nebo křepelčí vajíčka? Jinak gratuluji! Jestli na mne, díky, keramika to tuším není, ta je údajně na těch komplet černých. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted September 3, 2020 Report Share Posted September 3, 2020 Dnes takhle a už bude ode mne pokoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts