Piplík Posted February 21 Report Share Posted February 21 Odpolední vycházka. Link to post Share on other sites
DavidLC Posted February 21 Report Share Posted February 21 Ta GMT je jak malovaná, za mě geniální řešení. Informuje, ale neruší Link to post Share on other sites
petr_cha Posted February 21 Report Share Posted February 21 I tímhle lodnickým a špinavým obdobím jsem si samozřejmě prošel (po škole/vojně cca. 10 let). Postupně jsem se ovšem dopracoval do funkce kapitána a přibližně 15 let ke spokojenosti užívám teplo kormidelny, kde nemusím mít obavy o nějaké neúmyslné poškození hodinek. V dnešní době je pozice kapitána spíš taková kancelářská práce než “špinavý potetovaný chlap v montérkách” .Sent from my iPad using TapatalkJasan, hezky to mas.. :-) strejda byval klasicky lodnik z Decina, kdyz jeste fungovala plavba Labsko-oderska, nebo jak se to jmenovalo.. to jejich uciliste a kotvu na nabrezi si dodnes pamatuju... dneska uz je spoustu let nekde pryc v Australii.. lodnici se neradi vraceji.. :-) Link to post Share on other sites
AndyAaron Posted February 22 Report Share Posted February 22 Seiko mam rad v tom, ze si clovek muze vyzkouset mnohem drazsi hodinky jinych znacek Seitier Tank, ty svetle cifry se blbe foti, takze takhle na tmavo Link to post Share on other sites
ProF3T Posted February 22 Report Share Posted February 22 před 23 hodinami, junior300 napsal: Mam rovnaku coin-edge lunetu z DLW, chodi ti normalne? Ten moj kus sa velmi nevydaril, rukou je velky problem ju potocit. U mňa paradoxne ide veľmi ľahko, je hlučná a pri otáčaní poskakuje Link to post Share on other sites
junior300 Posted February 22 Report Share Posted February 22 (edited) Cize plati spominane kus od kusu.. Btw pekne mas tie korytnacky.. Edited February 22 by junior300 Link to post Share on other sites
siwi Posted February 22 Report Share Posted February 22 Jiný nemám: Link to post Share on other sites
tomas7 Posted February 22 Report Share Posted February 22 jedny .....úplně ....... obyčejné ..... černé...................................želvy doba je zlá Kamile Link to post Share on other sites
dieqo Posted February 23 Report Share Posted February 23 Tak dneska jsem vyvezl "letňáky" teda Link to post Share on other sites
aelfwine Posted February 23 Report Share Posted February 23 Naruta jsem se svýho času nakoukal nějakou tu stovku hodin. Takže když jsem je viděl, nešlo odolat! Link to post Share on other sites
karel k Posted February 23 Report Share Posted February 23 Nove Mm200 na vyleteSent from my iPhone using Tapatalk Link to post Share on other sites
Spongebob Posted February 23 Report Share Posted February 23 moc pěkný Link to post Share on other sites
DavidLC Posted February 23 Report Share Posted February 23 před 7 hodinami, karel k napsal: Nove Mm200 na vylete Sent from my iPhone using Tapatalk Pěkné modráky Ale vážně, jsou fajnové . Link to post Share on other sites
Violoncello Posted February 23 Report Share Posted February 23 před 11 hodinami, junior300 napsal: Krásný hodinky! Pěkně vyfoceno. Link to post Share on other sites
karel k Posted February 23 Report Share Posted February 23 Pěkné modráky Ale vážně, jsou fajnové . Modra je dobra diky moc!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to post Share on other sites
junior300 Posted February 24 Report Share Posted February 24 před 9 hodinami, Violoncello napsal: Krásný hodinky! Pěkně vyfoceno. Dik, tiez ma prekvapilo, co z toho mobilu vyliezlo. Link to post Share on other sites
junior300 Posted February 24 Report Share Posted February 24 Mam nejaku Seiko naladu poslednu dobu.. Link to post Share on other sites
Recommended Posts