Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

1 hour ago, EpsteinBarr said:

Aku si dal sponu? Ja sa u 300 aj 600 trapim s tymi povodnymi.

normalne som z nejakeho cinskeho tahu co sa mi tu v supliku povaluje zlozil sponu. 18mm akakolvek divers spona bude ok. planujem tam dat nejaku Seiko titanovu, zo Shogunov alebo nejakeho takeho modelu, nech aspon priblizne ladi material.

20231129_100859.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 29,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 28. 11. 2023 v 11:53, Jiří Sedlák napsal:

Taky jsem si nechal jedny v tomhle pouzdře renovovat. Sehnal jsem i origo tah. To máš 7009 nebo 7s26? Já je mám už 7s26 z roku 98 tuším, furt tomu hezký svítí lumi. Až slezu dolů, hodím fotku, moc fajn hodinky.

Ja mam 7009. 

Parada, ze mas aj origo tah. Mne sa zatial nepodarilo zohnat origo tah. Mam tam nejaky cinsky, ktory som musel dokonca trosku zbrusit aby sa tam vosiel.. :D 

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, instant napsal:

normalne som z nejakeho cinskeho tahu

Au, tak to je brutus/kentus .Spona vypadá trochu jinak než Seiko ale to je asi tak všechno. Válí se mi v šuplíku dvě tyto "lepší číny" od Strapcode.

Pojistky plandají, sponu - ani jednu nezavřu jinak než že stisknu obě boční tlačítka a přivřu části spony k sobě. Normálně ji nezacvakneš protože ty trny jsou napiču. To že Seiko dává na GS ty obyčejné plecháče po faceliftu je průser ale na MM je to naprosto odpovídajicí. Nevím co je na ní vlastně tak hrozné kromě toho že pokousala Milise, a sem tam někomu praskla. To se ale stává i v lepších rodinách

Odkaz ke komentáři

před 23 hodinami, jusmi napsal:

Ja mam 7009. 

Parada, ze mas aj origo tah. Mne sa zatial nepodarilo zohnat origo tah. Mam tam nejaky cinsky, ktory som musel dokonca trosku zbrusit aby sa tam vosiel.. :D 

Jo, 19mm je takovej Seiko úlet.

Tady je slibované foto.IMG_20231130_120734.thumb.jpg.e8e4f27f65aa4e8b9223155f2d73e6c1.jpg IMG_20231130_115247.thumb.jpg.d003ba3ccbbbc19d9a5cd3ed13cfbfd6.jpgKdyž už jsem je vytáhl, tak je den ponosím. Říkal jsem si, že tenhle týden každý den do práce jiné, takže pondělí limitka SRPK17, úterý Samuraje, včera Prim sport 2 humberto, dnes tedy pětky a zítra nevím, rozhoduji se mezi manta želvami, Citizen Tsuyosa, a SNXS79J. V batohu mám otlučené fieldy na špinavou práci, tak si klidně můžu vzít i leštěnky.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Jiří Sedlák napsal:

Jo, 19mm je takovej Seiko úlet.

Tady je slibované foto.IMG_20231130_120734.thumb.jpg.e8e4f27f65aa4e8b9223155f2d73e6c1.jpg IMG_20231130_115247.thumb.jpg.d003ba3ccbbbc19d9a5cd3ed13cfbfd6.jpgKdyž už jsem je vytáhl, tak je den ponosím. Říkal jsem si, že tenhle týden každý den do práce jiné, takže pondělí limitka SRPK17, úterý Samuraje, včera Prim sport 2 humberto, dnes tedy pětky a zítra nevím, rozhoduji se mezi manta želvami, Citizen Tsuyosa, a SNXS79J. V batohu mám otlučené fieldy na špinavou práci, tak si klidně můžu vzít i leštěnky.

Jo, je to ulet... 19mm tah vo vseobecnosti a este ak clovek chce najst origo Seiko tak je to tazka uloha :D

Aj tieto tvoje su krasne :) 

Odkaz ke komentáři

před 33 minutami, jusmi napsal:

Jo, je to ulet... 19mm tah vo vseobecnosti a este ak clovek chce najst origo Seiko tak je to tazka uloha :D

Aj tieto tvoje su krasne :) 

Ale nejkrásnější Seiko 5 je masked rider. Bohužel už se asi nedá koupit...

Odkaz ke komentáři

před 55 minutami, ladvach napsal:

Ale nejkrásnější Seiko 5 je masked rider. Bohužel už se asi nedá koupit...

Myslíš původní? Mě na ty nový reedici vadí to 5kx pouzdro, které je prostě všude. Ciferník taky měli nechat stejný jako na SRPK17 a nekurvit ho novým logem.

Odkaz ke komentáři

před 22 minutami, Jiří Sedlák napsal:

Myslíš původní? Mě na ty nový reedici vadí to 5kx pouzdro, které je prostě všude. Ciferník taky měli nechat stejný jako na SRPK17 a nekurvit ho novým logem.

No já už nevím jak vypadá původní mask rider, takže asi ty moderní. Viděl sem je na Vivantis ( hodinky . cz ), ale nebude to šedivka?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...