Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A ještě jednu metafyzickou.... Od té doby, co jsem presidenta nasadil, se mi nějak zpřesnily hodinky. A od 31. května do teď (do 22.srpna) se mi předběhly jen o 43 sekund. Za prvních třicet dní to dokonce bylo jen +8.

niektore Seiko kalibre maju najmensiu odchylku ma na ruke - napr u MM300 je to vseobecne znamy jav. Takze je to dost mozne tym, ze ich proste nosis a nestriedas - ak si predtym striedal. Ak nie, tak daj adresu odkial si kupil toho presidenta, mozno tam maju na konci vyrobneho pasu chrono-samana :)

• Odpovědi 31,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Jo je tezky a masivni  :D A ta spona je fakt z poradnyho matrose - zadnej plech. Taky jsem premyslel ještě o cernym k SBBN013....  Jen nevim jak na tom ta cernota drzi..

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

Není signovana. Najdi si to na Strapcode.com - je to ten Endmill pro SKX007 s Chamfer diver sponou za 94USD.

EDIT: Nevim proc nemuzu zadnej text/odkaz nakopírovat do okna pro odpověď...

Odesláno

a spokojny? isiel by k MM1000?

Že ty budeš furt experimentovat.MM1000 sou prostě na gumu,(origo nebo rovnou),všechno ostatní je na půl cesty.

Odesláno (upraveno)

Děláš velkou chybu, Jaromíre. To se ti jednou vymstí.

EDIT:

Mám v šuplíku černý meš 22,ten už máš?

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

niektore Seiko kalibre maju najmensiu odchylku ma na ruke - napr u MM300 je to vseobecne znamy jav. Takze je to dost mozne tym, ze ich proste nosis a nestriedas - ak si predtym striedal. Ak nie, tak daj adresu odkial si kupil toho presidenta, mozno tam maju na konci vyrobneho pasu chrono-samana :)

Ty hodinky používám 4 roky stejným způsobem, takže v tom bude ten šaman, to je jistý .-) Adresu bych musel dohledat, ale myslím, že to bylo někde ze skywatches.com.sg :-) Cena 44 nebo 47 USD. Už to je asi tři roky... Tak jsem to dohledal. Adresa je správně a cena v prosinci 2011 byla 43 USD.

..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...