Jump to content

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Recommended Posts

před 18 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Kaktusář: Jojo, akorát na gumě vypadají nejlíp, ale na tahu budou pohodlnější. Velký želvy to samý. LHC jsou vedle nich hrozný kladiva. 😁

no tak protože jsem sveřepě nechtěl lhc 39, ale šel nakonec do 41... kdybych měl ty původní 44mm , tak je ten rozdíl ještě razantnější :)

takže kdybych srovnával lhc 39 a ty seika, tak by to možná nebylo tak jednoznačné... poměrově mi jde na ruku ten rozměr 39mm obecně nejlíp.

před 7 hodinami, Pozorovatel napsal:

PSX_20241108_093030.jpg

už několikrát jsem chtěl tyto hodinky vyzkoušet, nakonec mě ale dycky odradil bok. je takový syrový, tyčí se jako stěna. na seikách se mi líbí bok třeba u sarx 035, který má takovou hranku a celé je to šikmé z profilu. a nakonec soudkovité. tyhle jsou ostré a víc kruh.

image.thumb.png.c3c88521c65b28656787612f39cf32d9.png

na druhou stranu chápu, že ten motiv ostře řezané hrany a rovného zakončení boku je standart a navazuje na tradici, takže pohoda, respektuju to a možná bych si i na to zvykl, kdybych je měl a hodně by se mi to nakonec líbilo... cifr je nádherný... prostě člověk u toho zjihne, když je vidí... prostě ty hodinky ve mně vyvolávají velké vášně :) 

• Thanks 1

před 19 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Kaktusář: Jojo, akorát na gumě vypadají nejlíp, ale na tahu budou pohodlnější. Velký želvy to samý. LHC jsou vedle nich hrozný kladiva. 😁

jo a nevím jakou zkušenost mají ostatní s těma novejma tahama od seika, ale bohužel mi trhá chlupy :(

image.png.646bd8ef2e8ab86898ba5dfaaca50a1d.png

tah od lhc je mnohem pohodlnější

image.png.5b0d07e6363487c92e6e46e15f18be11.png

takže sice jsem rád, že mám ty seika nyní kompletní s orig. tahem, ale nosit ho asi vůbec nebudu

pojedu jen nato nebo gumu, orig guma je velmi příjemná hmatově, pocitově...

před 11 minutami, mlsoun1 napsal:

Nejsou na ruce,až zítra☺️Ale je to super☺️

IMG_5814.jpeg

Pro tebe velikostně podměrečné 😀, ale jinak souhlasím, že to jsou super kousky obzvláště ten úplně vlevo 👍

Kaktusář: No mě se teda víc líbí klasičtější gumy jako tohle.IMG_20241108_192227.thumb.jpg.d22aea1a459211415c6a253ea02c51b0.jpg

To že trhá chlupy Seiko tah z nového modelu mě docela překvapuje. Mně trhá ze všech Seiko tahů chlupy jen ten debilní z pětek SNK357, A to se podívej na svoji a na moji opičí ruku. 😁

No ještě aby tah na LHC nebyl pohodlnej. Vždyť je to H-Link, a žen je pohodlnej obecně. 

A co se týče Sharp edged, mám z nich úplně stejnej pocit, Spirity, SARB a SARX jsou prostě vyšší level pouzdra a můj šálek kávy, asi víš, že ty tvoje nemám jenom kvůli tomu, že byl krátkej tah. 

No a já dneska takhle. Tyhle a Hamiltony Murph na tahu (tu kombinaci taky znáš 😉) to teď nosím nejvíc.

IMG_20241108_194550.thumb.jpg.a9a6689533a007820a2530b60a0f6c02.jpg