kaktusář Posted November 7 Report Share Posted November 7 no, taky mám ten pocit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marektomas98 Posted November 7 Report Share Posted November 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.J. Posted November 7 Report Share Posted November 7 V 2. 11. 2024 v 15:15, qandolak 2018 napsal: Paradni.. ty bych bral.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backgramond Posted November 7 Report Share Posted November 7 před 23 hodinami, marektomas98 napsal: Ten řemínek tomu sluší Dík, myslím, že se ta kombinace hodně povedla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backgramond Posted November 7 Report Share Posted November 7 před 10 hodinami, D.J. napsal: Daytony od Seika.. ….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Sedlák Posted November 7 Report Share Posted November 7 (edited) Kaktusář: Jojo, akorát na gumě vypadají nejlíp, ale na tahu budou pohodlnější. Velký želvy to samý. LHC jsou vedle nich hrozný kladiva. Edited November 7 by Jiří Sedlák Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pozorovatel Posted November 8 Report Share Posted November 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salamaster Posted November 8 Report Share Posted November 8 před 4 hodinami, Pozorovatel napsal: Wow, tak ta zelená na slunci spolu s texturou ciferníku je nádherná 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladar91 Posted November 8 Report Share Posted November 8 To se nam to tu na foru rozrusta. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marektomas98 Posted November 8 Report Share Posted November 8 před 5 hodinami, Pozorovatel napsal: Seiko tyhle ciferníky fakt umí 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktusář Posted November 8 Report Share Posted November 8 před 18 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Kaktusář: Jojo, akorát na gumě vypadají nejlíp, ale na tahu budou pohodlnější. Velký želvy to samý. LHC jsou vedle nich hrozný kladiva. no tak protože jsem sveřepě nechtěl lhc 39, ale šel nakonec do 41... kdybych měl ty původní 44mm , tak je ten rozdíl ještě razantnější takže kdybych srovnával lhc 39 a ty seika, tak by to možná nebylo tak jednoznačné... poměrově mi jde na ruku ten rozměr 39mm obecně nejlíp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktusář Posted November 8 Report Share Posted November 8 před 7 hodinami, Pozorovatel napsal: už několikrát jsem chtěl tyto hodinky vyzkoušet, nakonec mě ale dycky odradil bok. je takový syrový, tyčí se jako stěna. na seikách se mi líbí bok třeba u sarx 035, který má takovou hranku a celé je to šikmé z profilu. a nakonec soudkovité. tyhle jsou ostré a víc kruh. na druhou stranu chápu, že ten motiv ostře řezané hrany a rovného zakončení boku je standart a navazuje na tradici, takže pohoda, respektuju to a možná bych si i na to zvykl, kdybych je měl a hodně by se mi to nakonec líbilo... cifr je nádherný... prostě člověk u toho zjihne, když je vidí... prostě ty hodinky ve mně vyvolávají velké vášně 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktusář Posted November 8 Report Share Posted November 8 před 19 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Kaktusář: Jojo, akorát na gumě vypadají nejlíp, ale na tahu budou pohodlnější. Velký želvy to samý. LHC jsou vedle nich hrozný kladiva. jo a nevím jakou zkušenost mají ostatní s těma novejma tahama od seika, ale bohužel mi trhá chlupy tah od lhc je mnohem pohodlnější takže sice jsem rád, že mám ty seika nyní kompletní s orig. tahem, ale nosit ho asi vůbec nebudu pojedu jen nato nebo gumu, orig guma je velmi příjemná hmatově, pocitově... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted November 8 Report Share Posted November 8 Nejsou na ruce,až zítraAle je to super Link to comment Share on other sites More sharing options...
childe Posted November 8 Report Share Posted November 8 před 11 minutami, mlsoun1 napsal: Nejsou na ruce,až zítraAle je to super Pro tebe velikostně podměrečné , ale jinak souhlasím, že to jsou super kousky obzvláště ten úplně vlevo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Sedlák Posted November 8 Report Share Posted November 8 Kaktusář: No mě se teda víc líbí klasičtější gumy jako tohle. To že trhá chlupy Seiko tah z nového modelu mě docela překvapuje. Mně trhá ze všech Seiko tahů chlupy jen ten debilní z pětek SNK357, A to se podívej na svoji a na moji opičí ruku. No ještě aby tah na LHC nebyl pohodlnej. Vždyť je to H-Link, a žen je pohodlnej obecně. A co se týče Sharp edged, mám z nich úplně stejnej pocit, Spirity, SARB a SARX jsou prostě vyšší level pouzdra a můj šálek kávy, asi víš, že ty tvoje nemám jenom kvůli tomu, že byl krátkej tah. No a já dneska takhle. Tyhle a Hamiltony Murph na tahu (tu kombinaci taky znáš ) to teď nosím nejvíc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Sedlák Posted November 8 Report Share Posted November 8 Mi v tom děláte bordel, si zase něco půjčujete, nebo se SARXy stěhujou? Mě se teda nejvíc líbí ty Spirity vpravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktusář Posted November 8 Report Share Posted November 8 mlsoun zavelí, já posílám Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktusář Posted November 8 Report Share Posted November 8 před 2 hodinami, Jiří Sedlák napsal: líbí vona je ta orig guma strašně moc příjemná na dotyk... hezčí je určitě ta tvoje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Alexander Posted November 9 Report Share Posted November 9 Sehnal jsem tyhle mini legendy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts