Lukk Posted January 25 Report Posted January 25 v přirozeném prostředí Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 2
Jiří Sedlák Posted January 26 Report Posted January 26 Se strašně dlouhým a ještě obráceně nasazeným řemenem. Ale proti gustu... 2
Kupa54 Posted January 26 Report Posted January 26 Baví mě Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
Stifa Posted January 26 Report Posted January 26 Ako vidím Alpinist v rôznych variantoch tu má svoje zastúpenie. Pekne hodinky pokukoval som po nich. Nakoniec som zvolil solar od seika, keďže jedny automaty už mám.
kolky87 Posted January 26 Report Posted January 26 Se strašně dlouhým a ještě obráceně nasazeným řemenem. Ale proti gustu...Prečo myslíš, že je nasazeny obracene? Tak to dávajú od výroby. Aj mne tak došiel. Bez preklapacky viem, že to je naopak. To sú moje prvé s preklapačkou. Ako to má byť teda správne? Pýtam sa
Cynique Posted January 26 Report Posted January 26 Poslední dny nosím hlavně Alpinisty, ale dneska jsem vytáhl svoje staré, věrné, vždy spolehlivé a nestárnoucí "Flightmastery" Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 2
bluman Posted January 26 Report Posted January 26 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1 2
Jiří Sedlák Posted January 27 Report Posted January 27 před 20 hodinami, kolky87 napsal: před 22 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Se strašně dlouhým a ještě obráceně nasazeným řemenem. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Ale proti gustu... Prečo myslíš, že je nasazeny obracene? Tak to dávajú od výroby. Aj mne tak došiel. Bez preklapacky viem, že to je naopak. To sú moje prvé s preklapačkou. Ako to má byť teda správne? Pýtam sa Tak s překlápěčkou nevím, žádnou kůži s ní nemám, kdyby to bylo bez překlápěčky, tak konec kouká nahoře a ne dole.
bluman Posted January 27 Report Posted January 27 (edited) 25 minutes ago, Jiří Sedlák said: Tak s překlápěčkou nevím, žádnou kůži s ní nemám, kdyby to bylo bez překlápěčky, tak konec kouká nahoře a ne dole. Na preklapackach ma tie kozene remienky Seiko naopak, par ich mam a na kazdej to je tak. S niekym som to uz niekde rozoberal, zrejme je to tak preto, aby sa ta preklapacka zaklapavala "spravnym smerom". Edited January 27 by bluman
junior300 Posted January 27 Report Posted January 27 @Jiří Sedlák s preklapackou je to opacne ako s klasickou sponou. Mam remen s preklapackou na Tudoroch. Prislo to takto, tak som ho obratil v domneni, ze to zle nasadili. Ale pochopil som, ze nie. Nesedelo to a spona dost neprijemne tlacila.
Harwey Posted January 27 Report Posted January 27 před 36 minutami, Jiří Sedlák napsal: Tak s překlápěčkou nevím, žádnou kůži s ní nemám, kdyby to bylo bez překlápěčky, tak konec kouká nahoře a ne dole. preco myslis ze je to otocene? preklapacku s kozou nemas, skus si to teda najprv overit na inych fotkach
misso Posted January 27 Report Posted January 27 Před hodinou, Jiří Sedlák napsal: Tak s překlápěčkou nevím, žádnou kůži s ní nemám, kdyby to bylo bez překlápěčky, tak konec kouká nahoře a ne dole. Někdo to chce mít stejně jako u překlápění kovového náramku, v Japonsku to tak mají proto, aby volný konec nemířil na ostatní (a člověk nebyl za méně kulturního). https://www.google.com/search?q=japanese+watch+reversed+strap Hlavní důvod je ale obecně pohodlí při nošení strapů (ne)standardních délek a různě velkých zápěstích. Já si to dávám podle toho, jak mi to líp sedí na mé tenké ruce, takže u něčeho mám obráceně i kovový náramek, protože někdy už ze šestkové strany víc dílků ubrat nejde. Ideál je pak si nechat udělat řemen přesně na míru ke konkrétním hodinkám, sponě a pocitu pohodlí včetně preference otočení.
Stodic Posted January 27 Report Posted January 27 Sžívám se s těmi 20ti deky na zápěstí . Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
Jiří Sedlák Posted January 27 Report Posted January 27 (edited) Tak na těch fotkách není ta překlápěčka vidět, jenom konec směřující opačným směrem než normálně. Když to takhle vysvětlujete, tak vaším argumentům rozumím. Pohodlí je pohodlí. Edited January 27 by Jiří Sedlák 1
Jiří Sedlák Posted January 27 Report Posted January 27 před 11 minutami, Stodic napsal: Sžívám se s těmi 20ti deky na zápěstí . Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Já včera po půl roce vytáhl manty a ta váha je chvíli znát. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1 1
Vladar91 Posted January 27 Report Posted January 27 To bude dilema v létě Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
OndraPod Posted January 27 Report Posted January 27 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
shewcza Posted January 28 Report Posted January 28 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1 2
Stodic Posted January 29 Report Posted January 29 Ranní slunce. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Recommended Posts