Jiří Sedlák Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července V 6. 7. 2025 v 10:03, Jiří Sedlák napsal: Užívám si tuhle skvělou letní kombinaci už čtvrtý den v kuse. Máme další 4 dny na ruce. Tedy 8 dní a celkově to máme mínus 2 sekundy. Na 4r36 to není vůbec špatný. 1
Pasik Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července (upraveno) Jeden by neřekl, že není úplně jednoduchý najít tuhle barvu řemínku Upraveno 11. července uživatelem Pasik 2
Salamaster Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července V 23. 6. 2025 v 9:48, Rendell napsal: Želvy. Chvilku jsem přemýšlel, jestli to vážně jsou želvy kvůli tomu řemínku. Vypadají na něm fakt skvěle
Lucky Lucaso Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července No ale v tvym podani vypadaji jak damska verze s hodne priskrcenym zapestim. Jak velkou mas ruku?
Marosc72 Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července V 14. 7. 2025 v 19:31, Lucky Lucaso napsal: No ale v tvym podani vypadaji jak damska verze s hodne priskrcenym zapestim. Jak velkou mas ruku? Obvod cca 22, bezna chlapská paprca
code2 Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Seiko Marvel podle loga to bude tak konec 50. let nebo začátek 60. let ne? Je to ještě manuální nátah. 2
lamizol Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Vyfoceno včera. Kupoval jsem ho původně na želvy, ale na těchhle to vypadá lepčí. Mimochodem super se nosí.
Harwey Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 2 hodinami, code2 napsal: Seiko Marvel podle loga to bude tak konec 50. let nebo začátek 60. let ne? Je to ještě manuální nátah. podla serial number by si vedel zistit
TomcatCZ Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července Dnes sem si koupil na padesatiny.Limitky 6000 ks na cely svet, z toho 2000 pro Japonsko. Krasa. Nemohl jsem je v obchode nechat. Meli posledni kus. 2 3
martincihak Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července Již delší dobu nosím tato Seika na natu a pozoruju, jejich zpožďování. Denně tak -1,5 minuty. Že by již nastal čas na servis?!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se