Lacifer Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října ... pejskové se koušou , tučňáci jsou v pohodě 4 1
Jajar Odesláno 7. října Nahlásit Odesláno 7. října Nutnost certifikovaných potápek je tady víc než zřejmá 1 2
bacil.357 Odesláno 7. října Nahlásit Odesláno 7. října Zatím na ruce ještě nejsou......, ale jejich čas přijde. 2 1
Arthur N. Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října V 7. 10. 2025 v 19:02, bacil.357 napsal: Zatím na ruce ještě nejsou......, ale jejich čas přijde. Dobry dacany
bacil.357 Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října před 4 minutami, Arthur N. napsal: Dobry dacany Dík. Jejich čas ještě přijde. Ale vzal jsem je hned, aby na mě vůbec zbyly. Ještě je doplním kovovým náramkem, ale dodací lhůta je skoro jako na Rolexky.... 1
Arthur N. Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října Právě teď, bacil.357 napsal: Dík. Jejich čas ještě přijde. Ale vzal jsem je hned, aby na mě vůbec zbyly. Ještě je doplním kovovým náramkem, ale dodací lhůta je skoro jako na Rolexky.... Ja vim, je jich jen 2500, tak se zaprasili, cena take neni lidova Tesim se na dalsi Tvoje fotky i s novym tahem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se