michalval Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Kua miso co za ne?To je na mě Máro? Neboj, je jich na světě ještě hodně, prohledej ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 green lantern stále na ruce .... mám k nim malou výtku a to -17/24 ..... zřejmě měl montér v kuala lumpůru špatnej den, ale s tím se dá buť pracovat nebo i klidně žít ..... pak už jenom pozitiva..... perfektně sedí na ruce (s hodinkami na tahu s tím mám obecně problém) .... výborná čitelnost ...... a i přes to, že nejdou moc přesně, tak mi strojek příjemně překvapil minimální vůli na korunce při seřizování (o tom si ETA může nechat jenom zdát) ..... takže si je chvilku nechám *jedna mamutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 No, 4R3x strojky mají oficiální toleranci -25/+35, takže jsi pořád v pohodě Ale vážně. Pokud si to nesedne, tak zkus různé způsoby odkládání na noc. U Seika to často zabírá. I když teda -17 je na to fakt hodně.Jinak ten strojek přijde na nějakých 30 dolarů, to jen na okraj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 (upraveno) Dej jim čas. Až se zajedou, tak to možná bude ještě mnohem méně. A i tak je to v podstatě v Seiko normě. Ale to nejspíš víš... Mně ty moje limitky dělají cca -24/24. A protože se mi do nich zatím nechce nechat někoho vrtat, tak si vždycky jednou za týden nastavím +2 minuty a po 7 dnech je to cca -1, což jde. Edit: Chumpus (kdo jiný také, pokud jde o Seiko) mě předběhl. Upraveno 11. ledna 2015 uživatelem LukeD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 takže sem v seiko cosc normě což je pozitivní zpráva ..... nic s nima zatím nemíním dělat ..... jenom nosit .... je to spousta radosti za pár korun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Seiko i dnes,do večera je nesundám,takže mám Seiko víkend Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 takže sem v seiko cosc normě což je pozitivní zpráva ..... nic s nima zatím nemíním dělat ..... jenom nosit .... je to spousta radosti za pár korun Dobre Ti nahodou padnou, paradni Seiko. Libi se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Dobre Ti nahodou padnou, paradni Seiko. Libi se mi.tano, byly tady nějaké hodinky, které se ti nelibily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 tano, byly tady nějaké hodinky, které se ti nelibily?To si pis, tech je ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gepetto Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 green lantern stále na ruce .... mám k nim malou výtku a to -17/24 ..... zřejmě měl montér v kuala lumpůru špatnej den, ale s tím se dá buť pracovat nebo i klidně žít ..... pak už jenom pozitiva..... perfektně sedí na ruce (s hodinkami na tahu s tím mám obecně problém) .... výborná čitelnost ...... a i přes to, že nejdou moc přesně, tak mi strojek příjemně překvapil minimální vůli na korunce při seřizování (o tom si ETA může nechat jenom zdát) ..... takže si je chvilku nechám *jedna mamutíMoje Seika so 4R36 robia aj -40s za 24H,tiež ich nechám sadnúť a po záruke pôjdu k hodinárovi na reguláciu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Již týden bez změny - něco se mnou asi je. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 (upraveno) Moje Seika so 4R36 robia aj -40s za 24H,tiež ich nechám sadnúť a po záruke pôjdu k hodinárovi na reguláciu regulace u tohohle plechového strojku nebude a není jednoduchá ... dnes mi byla nabídnuta (takže jsem využil) a výsledek z vibrografu je: 3 polohy v lehkém plusu (do 5s), jedna poloha v lehkém minusu (-4) a na korunce -17 !!! před seřízením všechny polohy do mínusu v rozptylu -10 až -27 uvidíme až se to při běžném nošení zprůměruje, ale to až zase zítra *celá operace včetně tlakové zkoušky trvala cca 25 minut .... myslel sem že se do toho jenom tak drkne a je to Upraveno 12. ledna 2015 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gepetto Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Tak potom daj vedieť,akú majú odchýlku po regulaci aby som nebol OT,tak tu sú tie moje,síce staršia fotka,ale na ruke ich mám aj teraz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 12. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 brothers Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Po dlouhé době "baterky" na novém řemenu.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Konečně se ke mě dostaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 No ty brďo. To je paráda. Ještě vyfoť vetřelce . Gratuluji, jsou krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Po dlouhé době "baterky" na novém řemenu....Ty jsou výborný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 12. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Konečně se ke mě dostaly. pekne urob viac fotiek. Daju sa nosit aj na pravej ruke? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 @Waya03: tak toto vidím poprvé, co je to prosím za typ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se