Povidláček Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 V místním želváriu asi obyč eskáixka už nikoho neohromí, ale jsou fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 S skx na jubilee jsem si sel pro zelvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Premejslim jestli taky nepujdu. Byl jsem v Helveti hodit spizmajera a jsou fakt pekny... Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Snidane šampionů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Vlastne moje prvni poradna seiko lumi, tak jsem trochu unesenej z toho, jak sajni i ve dne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Dnes je u nás nádherne, vonku len vo svetri a aj to teplo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Dnes je u nás nádherne, vonku len vo svetri a aj to teplo... To je nezvyk....zadne tetovani ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 To je nezvyk....zadne tetovani ;-)to bolo tetovanie iba zo žuvačky, už som sa po 6 rokoch konečne umyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Commander Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 dogfox_27.02b.jpg Hodně dobrý. Jsou v reálu tak obrovský jak jsou papírově? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Tak exoti to trošinku jsou Co je dělá pocitově velké je cifr. Ruka na fotce je konfekční standard 17,5 cm.Jinak ale sedí díky tvaru pouzdra perfektně na ruce a titan z nich dělá muší váhu.Když hodím na ruku MM300 tak je to proti nim cihla, nedej bože pak emperor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Na Seikách miluju především silnou lumi! "Pily" - návyková záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Dnes jedny starý pětky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Na Seikách miluju především silnou lumi! "Pily" - návyková záležitost.Amen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Na ty "pily" to chce návyk, je to s něma tak, že nejsou pro každého - někoho berou a někdo je nemusí, ale když je zkusíš, tak je jasno. Stane se z nich návykovka. Skvěle sedí i na menším zápěstí, parádní lumi a pak ten netradiční vzhled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Ten netradiční vzhled byl pro mě malinko rozporuplný, ale to jak sedí na ruce? Takhle mi hodinky snad nikdy nesedly, jsem nadšený, ale velké díky patří Jardovi a Tondovi za to, že mě pošťouchli , protože původně jsem byl opravdu malinko rezervovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Dnes jedny starý pětky... Pěkný pětky Co to je za model? 6139-7060? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Pěkný pětky Co to je za model? 6139-7060?Ano - 6139-7060. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 typická nedeľná nuda, tak sa aspoň učím niečo no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se