Jump to content

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Recommended Posts

Když napíšu, že jsem u vytržení, furt to ani zdaleka nebude vystihovat stav, ve kterém se momentálně nacházím. Jestli mě z toho nejebne, tak už snad nikdy z ničeho. ;) Každopádně tyhle "budíky" teď z ruky jen tak nepůjdou... a jakkoli s hodinkami zásadně nespávám, dnes možná udělám výjimku. :)

post-34682-0-68259400-1418321133_thumb.jpg

Nemůžu si pomoct, ale tou blýskavě modrou barvou lunety mi děsně evokují ikonický Sony Ericsson T68i. :) A i to je jeden z důvodů, proč se mi tak moc líbí...

post-34682-0-86826800-1418380127_thumb.jpg

Tak konečně ;)

Jeden rychlý cvak.

Kua, už jsem je pustil z hlavy a ty mi je zase připomeneš - tohle fórum je fakt mor, noční můra a droga v jednom! Tyhle černobílé se mi sice nelíbí tak jako barevné, nicméně brouk v hlavě úspěšně obnovil svoji činnost. Děkuju pěkně. :)

Kua, už jsem je pustil z hlavy a ty mi je zase připomeneš - tohle fórum je fakt mor, noční můra a droga v jednom! Tyhle černobílé se mi sice nelíbí tak jako barevné, nicméně brouk v hlavě úspěšně obnovil svoji činnost. Děkuju pěkně. :)

Za malo :) Ted mi přišly z Anglie a radost teda veliká ...

To jsem přece ještě dávno nevěděl ze je chci :) To se tak nějak vylouplo až tohle pondělí... Kdy jsem teprve zjistil že existují...

Já vím, které chci už půl roku dopředu. Ale většinou se mi do toho motaj i ty unáhlené.