Návštěvník Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Mi se ta datumovka naopak líbí. Docela je zvažuju, akorát ve verzi s koktejl cifrem.
Red Dwarf Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Já už doma dvoje se sunburst cifrem mám a jako další chci baby snowflake
Panchart Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Parádní dřevotříska fakt se mi to líbí!
matthias Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Autoportret v emailu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Me to prijde na tech modrych to same...
pebe Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Me to prijde na tech modrych to same... však reliéf bude stejný, akorát ty bílé mají titanové pouzdro a tah
Red Dwarf Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 však reliéf bude stejný, akorát ty bílé mají titanové pouzdro a tah Hlavně vypadají jako velký bráchové GS. A protože tak vlastně SEIKO vykradlo samo sebe a ne jako třeba Steinhart vykradl Rolex, nemám s tím problém. Problém bych měl s nákupem GS, pač na ty nemám :-D
dan83 Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 XMASy s deckama na snehu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Red Dwarf Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Líp to neumím, ani zdaleka to není tak znatelná struktura jako na sunburst cocktailech nebo ty vlnovky na bílých cifernících nových Presage. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Z hokny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kempo007 Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 (upraveno) Dnes dosly moje prvni automaty - Seiko SNK. Zatim vstrebavam dojmy ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. února 2018 uživatelem kempo007
Red Dwarf Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Odesláno 9. února 2018 Hledal jsem světle hnědej pásek, co mám doma, protože Frýdl má dneska zavřeno. Co myslíte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TomNguyen Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Odesláno 9. února 2018 (upraveno) Mně se to moc nelíbí, myslím že modrý s bílým prošitím byl bylo lepší Upraveno 9. února 2018 uživatelem TomNguyen
little_w Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Odesláno 9. února 2018 (upraveno) No mne se to libi dost. Ja mam pro kombinaci modre hodinky - hneda kuze celkem slabost. Je to odvazny, ale funguje to. Super! EDIT: oprava preklepu Upraveno 9. února 2018 uživatelem little_w
shewcza Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Odesláno 9. února 2018 Takový pokus. Ještě tomu vychytám mouchy a bude se to dát použít. Aneb kdo si hraje... :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se