Přejít na obsah

Chronoloď III Chronomaran


hufnor

Doporučené příspěvky

Vážené osazenstvo, tuto akci netřeba dlouze představovat.

Jedná se o týdenní plavbu po Jadranu v režimu bez bab na plachetnici. Tentokrát by se jednalo o katamaran, dvoutrupou plachetnici se 4 komfortními kajutami, jednoznačně to nejpohodlnější plavidlo pro turistický jachting.

Dostal jsem bezkonkurenční cenovou nabídku na týden od 23. do 30 května.

Je k mání 8 míst a celková cena by byla kolem 105 tisíc, tedy nějakých 13 tisíc na os. Běžná cena je cca o 50 tisíc vyšší.

Jak to ale u výhodných nabídek bývá, i tohle spěchá.

Zvažte v urychleném režmu a v případě zájmu se přihlašte sem do vlákna. Pokusím se být co nejvíc online, ale jak na sviňu mi dneska nabídka přišla a dneska odjíždím na 3 dny mimo, takže mějte trpělivost, zvlášť se SZ.

Podstatné info o plavbě najdete ve vláknech přechozích chronolodí. Reference jistě rádi podají účastníci předchozích chronoplaveb.

Tato nabídka se od předchozích liší jen tím, že mám možnost sehnat velice pohodlné plavidlo za skutečně vynikající cenu.

 

post-1770-0-06753600-1418205026_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dámské posádky jsou zpravidla v pohodě. Kapitán začne přibližně v úterý ráno menstruovat a do čvrtka má už naprosto dokonale ucelenou představu o tom, který BB krém je nejlepší a jaké dramatické zvraty zrovna letí v růžovce. Zato celý týden nežere májku ke každé snídani a rozvařené špagety s kečupem ke každému druhému obědu, jak tomu často je u chlapských posádek.

Péra jsou k vagónům obvykle úplně stejně, jako s pánskými posádkami, páč by to bylo režimem všechny nebo nic a na to všechno aby byl člověk Róznberk a viagru baštil jak lentilky.

Jinak, ano, je to plus další pohyblivé náklady, doprava probíhá spolujízdou, stravování dle dohody, minulá chronoloď byla s teplými večeřemi po restauračkách, ale není to nutnost, na lodi se dá i vařit. Poplatky za maríny, naftu, atd se pak řeší průběžně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak, už jsem zpátky online a vidím, že tu nic nevidím. Není zájem?

Katamarány jsou to nejkomfortnější, co jde z turistických lodí půjčit, je o ně poměrně zájem a takovéhle slevy se na ně nevidí.

Za takovéhle peníze je to skutečně jedinečná nabídka.

Zatím ještě tento termín je, ale může brzy zmizet.

Pokud o tom někdo aspoň uvažujete, ozvěte se tady ve vlákně nebo přes SZ, ať vím, jestli se tady mám snažit dál, nebo nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...