Přejít na obsah

Die 10 besten Uhren 2014

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty Igeny od Omegy vypadají fakt pěkně :-) Ostatní taký krásné. Až teda na Rolex, ten je nejslabší. Design prostinký, funkce nula. Co na nich je, že se dostaly do výběrů (kromě jména)?

Odesláno

To uspořádání u Langeho je si myslím inspirováno hodinkami Johanna Heinricha Seyfferta z roku 1807 pro Humboldta (toho co má tu universitu), dnes v matematicko-fyzikálním salonu v Drážďanech. Tento layout použil před časem i Don Corson. Akorát mi přijde to původní uspořádání s hodinou nalevo a minutou napravo čitelnější - pokud tedy ten Lange není myšlen spíše pro Araby. (obrázek watchinsider)P1020553-1024x682.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

To uspořádání u Langeho je si myslím inspirováno hodinkami Johanna Heinricha Seyfferta z roku 1807 pro Humboldta (toho co má tu universitu), dnes v matematicko-fyzikálním salonu v Drážďanech. Tento layout použil před časem i Don Corson. Akorát mi přijde to původní uspořádání s hodinou nalevo a minutou napravo čitelnější - pokud tedy ten Lange není myšlen spíše pro Araby. (obrázek watchinsider)

Říká se tomuhle uspořádání drážďanský regulateur ? 

K výběru modelů - souhlasím s bandim, jediný, co mě napadá, je, že máme krásnýho koníčka. Na sestavování žebříčku se fakt necítím.....

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Říká se tomuhle uspořádání drážďanský regulateur ? 

Jestli to je nějak rozšířený termín nevím, ale ano, Don Corson tomu tak říká.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...