odjinud Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Ty Igeny od Omegy vypadají fakt pěkně :-) Ostatní taký krásné. Až teda na Rolex, ten je nejslabší. Design prostinký, funkce nula. Co na nich je, že se dostaly do výběrů (kromě jména)?
Arthur N. Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 tátové se synky Lange + Arnold, pak Glashütte
nastycrew52 Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Potřebuju kukačky nosit, takže Omega jako volba z rozumu
dknespl Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 To uspořádání u Langeho je si myslím inspirováno hodinkami Johanna Heinricha Seyfferta z roku 1807 pro Humboldta (toho co má tu universitu), dnes v matematicko-fyzikálním salonu v Drážďanech. Tento layout použil před časem i Don Corson. Akorát mi přijde to původní uspořádání s hodinou nalevo a minutou napravo čitelnější - pokud tedy ten Lange není myšlen spíše pro Araby. (obrázek watchinsider)
octaviakk007 Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Okrem Hublot-u cokolvek. Krasa.
dandy Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 GO je u mňa jasná jednotka, potom JLC a Piaget.
cigi Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 (upraveno) To uspořádání u Langeho je si myslím inspirováno hodinkami Johanna Heinricha Seyfferta z roku 1807 pro Humboldta (toho co má tu universitu), dnes v matematicko-fyzikálním salonu v Drážďanech. Tento layout použil před časem i Don Corson. Akorát mi přijde to původní uspořádání s hodinou nalevo a minutou napravo čitelnější - pokud tedy ten Lange není myšlen spíše pro Araby. (obrázek watchinsider) Říká se tomuhle uspořádání drážďanský regulateur ? K výběru modelů - souhlasím s bandim, jediný, co mě napadá, je, že máme krásnýho koníčka. Na sestavování žebříčku se fakt necítím..... Upraveno 4. ledna 2015 uživatelem cigi
dknespl Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Říká se tomuhle uspořádání drážďanský regulateur ? Jestli to je nějak rozšířený termín nevím, ale ano, Don Corson tomu tak říká.
nastycrew52 Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Omega, what else? omega sea master coax.jpgŘíkal jsem si, kdy je dáš provokativně do tohoto vlákna
matino Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Keby som si mal jedny vybrat, tak Omega a IWC
cigi Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Omega, what else? omega sea master coax.jpg Fííha !! gratuluju !!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se