Jump to content

Orlik 38

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Když jsem své drahé polovičce představoval Zekonovu limitku Orlíků  s tím, že jsem za ně dal "5.000,-", tak si je celkem dlouho prohlížela a pak prohlásila, že pokud by byly v bílé, celkem by se jí zamlouvaly... Všechno je otázka vkusu a peněženky. 

Když jsem své drahé polovičce představoval Zekonovu limitku Orlíků  s tím, že jsem za ně dal "5.000,-", tak si je celkem dlouho prohlížela a pak prohlásila, že pokud by byly v bílé, celkem by se jí zamlouvaly... Všechno je otázka vkusu a peněženky. 

Tak to abys jí ty bílí za bůra šel koupit, ne?

Lhát manželce, no že se nestydíš! :lol2:  

Byla by zajímavá anketa ke zjištění průměrné ceny hodinek uživatelů tohoto fóra a průměrné ceny, kterou pak říkáme manželkám a přítelkyním:) Ale to už jsme zase mimo téma...

Abych se vrátil k tématu. Podle mě jsou jediné skutečné repliky Orlíků tyto:

post-36202-0-70767800-1418977310_thumb.jpg

Fotka je vypůjčená z accutronova inzerátu viz link:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/77635-prim-orlĂ­k-le45/?hl=orlĂ­k

Všechno ostatní jsou jen hodinky, které si na původní Orlíky hrají, a marketingový tah Primu, který ať si každý zhodnotí sám. Můj názor.

Edited by malda

Lhát manželce, no že se nestydíš! :lol2:  

kdepak lhát, dal za ně pět, ten zbytek už nestojí za řeč bo moc pravdy škodí i rodinným vztahům. Žena spíše pochopí částku 30 nebo 50 za diamantový šperk než nějaký primky co dřív stály jen "300" :photo: A říkat skutečné finanční náklady u mužských koníčků, spíše ne, stejně si to chlap financuje sám, tak proč s tím obtěžovat že, ale kdyby koupil za ten bůra nové povlečení, a vyluxoval ložnici, to by byl borec nakonec.  :notworthy:

**

Abych se vrátil k tématu. Podle mě jsou jediné skutečné repliky Orlíků tyto:

attachicon.gifpost-1228-0-50793500-1415173440.jpg

Fotka je vypůjčená z accutronova inzerátu viz link:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/77635-prim-orlĂ­k-le45/?hl=orlĂ­k

Všechno ostatní jsou jen hodinky, které si na původní Orlíky hrají, a marketingový tah Primu, který ať si každý zhodnotí sám. Můj názor.

Tím si úplně nejsem jistý... Počkej do večera. :D

Trošku mi to připomíná moje bývalé Elton Sporty, ale jen lehce...

Není to úplně můj šálek, ale v Eltonu světlé cifry uměj, jak kdysi poznamenal financ. :)

kdyby tam dali cerne rucky s lumi, nevypadalo by to tak priserne