Přejít na obsah

iPhone manie


  

177 hlasů

  1. 1. Tesite se na iPhone?

    • Ne, iPhone mne ubec nezajima.
      124
    • Zajimave zarizeni, pockam si na poradne recenze.
      37
    • Bezim si iPhone koupit hned jak bude u nas k dostani.
      14
    • Jsem tak nadrzeny, ze si ho koupim uz ted na ebay a klidne pockam, az ho hackeri unlocknou.
      2

  • Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Mám s iPhonem jiný problém. Máme jeden doma a už dvakrát "umřel" a musel jít do opravy, je to normální? BTW z opravy se vrací bez dat a cpát tam znova data přes hudební přehrávač (??!!) je pěkná otrava.

Abych mu jen nekřivdil, mail, browser a mapy jsou na něm fajn. Ale až zhebne potřetí, půjde z domu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 249
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO?
mně nebere nejen iPhone ale ani tzv. chytré telefony. Mám rád zařízení, které funguje od začátku, a ne abych musel furt cosi upgrejdovat a stahovat. na to mám PC. Můj poslední organizer byl Psion 5mx (nebo tak nějak)... pak jsem zjistil, že mi bohatě vystačí trochu lépe vybavený mobil ... a notýsek...

 

jo, tužka a papír je nejlepší a když někomu chybí muzika může šustit listama :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám s iPhonem jiný problém. Máme jeden doma a už dvakrát "umřel" a musel jít do opravy, je to normální?

Není. V rodině máme tři, v práci dalších ca 10. V servisu byl jeden poté, co userovi vypadl z náprsní kapsy do vany s vodou. Dokonce ani první iPhone z léta a podzimu 2007 zatím nemají zásadní problémy s akumulátory, čehož se někteří lidé v počátcích báli.

 

BTW z opravy se vrací bez dat a cpát tam znova data přes hudební přehrávač (??!!) je pěkná otrava.

iTunes z uživatelského hlediska není zase taková otrava, přiznejme si, že to vcelku bezproblémově funguje. Spíš se mi tenhle přístup nelíbí tak nějak koncepčně, nota bene, když Apple má v systému iSync, postavený na standardech a jinak výborně fungující s kupou telefonů. Chápu, že to chtěli nějak sjednotit a udělat podobné iPodu, ale pořád si myslím, že nějaké rozšíření iSync by bylo bývalo lepší cestou.

 

Na synchronisaci je ale debilní hravně to pomlé USB 2.0 rozhraní. Za nepoužívání FireWire (teď už i u MacBooků!) by někdo u Apple zasloužil mokrým hadrem přes držku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HTC HD - docela spokojenost

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nic ve zlem, ale prosim te, porad mi jak docilit toho abych musel delat restart alespon jednou denne? Nerejpu, neprovokju, jen me to opravdu zajima a chtel bych to nekdy zazit, kdyz o tom tolik lidi porad mluvi. Ja mam nainstalovano vetsinou tak 30 programku pro strycka prihodu, prekopanou Today, nekdy i zedituju registr, ale potrebu restartu od doby WM5 fakt nemam.

 

Kdyby to psal nekdo jiny, myslel bych si ze budto to v zivote nemel v ruce nebo si instaluje hry na kartu :sad01_anim:

 

No prostě to normálně používáš, neinstaluješ tam žádný hovadiny a tak po měsíci to přijde. měl jsem HP 6515 a vyhodil jsem ho, když jsem se přes BT připojil na handsfree do auta (mimochodem když to fungovalo, VŽDYCKY, jsem se slyšel dvakrát, stejně jako prostistrana), vyrazil, a proboha - někdo mi zavolal. Na displeji se objevilo něco jako "nedostatek paměti", mrcha totálně zkolabovala, nešel ani reset, musel jsem vyndavat baterii. A než jsem to udělal, FURT zvonil.

Měl jsem tam tehdy spoustu místa na kartách, žádný nelegální ani podezřelý aplikace, nic špatného. Se Symbianem všechno funguje jak má, žádný resety, HF v autě se samo správně připojuje a odpojuje a navíc nemám plnej "disk" nesmyslných souborů .CFG .INF .DAT a podobně.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na ajfounu se mi líbil net. Fakt příjemný ovládání, i když jsem spíš fanda HW klávesnice.

Protože jsem v tomhle lama, mám symbianovou nokii E61 a stačí mi (volat a esemeskovat to umí, s outlookem se to synchronizuje, BT je kompatibilní snad se vším, 3G net to umí a to je vše co potřebuju).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Hammer_Time

Mám iphona kvuli tomu, kdybych ztroskotal na pustém ostrově, jednoduchým upgradem (přivázáním na klacek) mám dokonalé pádlo a mohu odpádlovat do civilizace :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 Jeremy: Ja tada PDA kupuju od HTC, s HP zkusenost nemam, ale co pises je podivne. Jakou tam mas verzi OS? Tohle delali nekomu verze "Windows for Pocket PC 2002", coz je uz par let stara zalezitost. Jinak s HF problem nepodcenuj, ja ho teda nikdy nepouzival ale vim ze pres BT to jede na nejakem profilu ktery neni kompatibilni. Tusim ze jsou tri. Kazdopadne jednou za mesic uz zni realnejc nez kazde dve hodiny:-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já musím dělat restart WM (Palm Treo 750) poměrně často. Systémové procesy nějak nevracejí paměť či co... Ale zdá se, že SK Tools zvládnou, co OS neumí, a tak není třeba restartovat častěji než řekněme 1x týdně. Mimochodem s WM5 to bylo v pořádku, pomrvilo se to s updatem na WM6 (je to oficiální update). Aplikace používám furt ty samé, těmi to není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po smutné roční zkušenosti s HTC Orbit (Xda O2) a WM5 jsem doufal v lepší u HP 614c a WM6. Po roce preventivních restartů jsem přesvědčený o tom, že WM ať 5 nebo 6 není OS ale diagnóza.

 

Mám druhý den iPhone a svět se zdá být opět hezkým místem na hraní. Kdo neprošel stejnou zkušeností, ten mi neuvěří. Nikomu neberu právo na intelektuální výzvy při souboji s MS produkty, ale vyzkoušejte iPhone. Pak si uděláte obrázek.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mel jsem nekolik dotykovych HTC s WM, chvili iPhone, ale vzdycky jsem prisel na to, ze napsat s tim v aute SMS je nad moje moznosti - to uz se mi lip psaly SMS na full qwerty u Nokia 9300(i) - coz byl pro me asi nejlepsi telefon/komunikator ktery jsem mel.. velmi me mrzi, ze platforma S80 skoncila :( Ve finale jsem zjistil, ze mi staci jakykoliv telefon co umi volat, SMSkovat, poslat email a nouzove se napr pres Operu Mini pripojit na web - efektivita prace pri brouzdani na netu na HTC Touch/T Diamond/T Pro/iPhone a dalsich zarizenich je jen o velmi malo vyssi nez na mene chytrych S60 telefonech a o dalsich par malo % vyssi nez na necem ala S40 ala 6300, 8800 a dalsi bez OS - funguje to, ale je to nouzovy reseni, mnohdy nepohodlny.. psat na iPhonu delsi emaily mi prijde jako dobrovolny sebemrskacstvi, Touch Diamond to samy s privlastkem Ultra, a treba Touch Pro takove mensi sebemrskacstvi..

 

Chapu, ze to nekomu vyhovuje - me to vzdycky bavilo prvni mesic - vsechno delat s telefonem - internet, posta, navigace, hudba atp atp, ale po zhruba mesici jsem vzdycky prisel na to, ze efektivita takovehle "prace" byva mnohdy miziva.. aktualni E51 mi vyhovuje - umi vsechno, takze v nouzi se pouzit da, je to maly, kovovy a kdyz se z toho moc nevola tak vydrzi i 2 dny bez proudu :) Navrat ke komunikatoru by pro me znamenal obnoveni a modernizace 9300 - pak bych byl spokojenej ;)

 

Ale nikomu neberu, ze ma jiny priority a tudiz si vybira jiny zarizeni :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevydržel jsem a koupil IP ze států ještě než se jej ujali i zdejší operátoři. Mám ho "jail breaklej" a instaluji přes Cydiu cokoli co se zdá být užitečný . Do Ipodu jsem nacpal 10GB Toulek českou minulostí :thumbsup_anim: . Streamová radia chodí bezvadně a MMs/placená aplikace / taktéž. Mám tam kameru přes wiffinu si listuji hezky rychle na netu a kdyz jsem na horách tak z lanovky vyřizuji maily :thumbsup_anim: Knihy tam jdou samozřejmě také. Jediné co je snad na škodu je malá výdrž baterie jelikož display si dost vezme. Display je celkem čistý .Jsou na něj různé folie a tak pokud mi jej nezabaví dcerka / 3 roky/ která ho má celkem dobře zmáklej tak se display nemá šanci zašpinit. Já jsem dost spokojený až na to ,že bez nabíječky nikam nevycestuji. :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Hammer_Time

Výdrž baterky je to jediný co mě štve. A tím že nejde vyndat tak ani nemůžu mít v kapse náhradní a popřípadě vyměnit.

Při připojení přes wifi ta baterka ubývá před očima...bohužel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...