pekl76 Posted December 25, 2014 Report Share Posted December 25, 2014 Já prostě nemůžu jinak, než se pochlubit Dlouho jsem sháněl nějaké levnější hodinky k formálnímu oblečení, až jsem narazil na tyhle modré kvartzky. Možná vás v té záplavě prestižnějších značek úplně nerozsekaj, ale já se nemůžu vynadívat na plynule běžící vteřinovku a ten twistovaný ciferník. Quartz byl od začátku požadavkem, protože budou většinu času trávit v šuplíku a vrtičem nedisponuji. Z Atlanty až do domu to stihly přesně za 8 dní, takže jsem je stihnul podstrčit pod stromeček. Sundal jsem z nich tah, hodil je na modrou imitaci krokodýla a myslím, že jim to docela sekne Malé představení a pár fotek: Bulova Precisionist 96B159Quartz movement - řada precionist se vyznačuje plynulým chodem vteřinovky a garantovaná přesnost by měla být <10 sec za rok (no, uvidíme )42 mm - Stainless steel caseWR - 30Mminerální sklo - možná ho časem nechám někde vyměnit za safír Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted December 25, 2014 Report Share Posted December 25, 2014 pekny sou...dej jim jeste modryho zraloka na strapu a budou jeste lepsi:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit Posted December 25, 2014 Report Share Posted December 25, 2014 Zajímavý číselník. Co znamená ta 8 na sekundovce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pekl76 Posted December 25, 2014 Author Report Share Posted December 25, 2014 To je logo řady "precisionist". Je to vyryté i na dýnku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sborez Posted December 25, 2014 Report Share Posted December 25, 2014 Paráda, taky o nich už nějaký čas uvazuji. Cena ok. A vypadají fakt super... Link to comment Share on other sites More sharing options...
parkur Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 Také jsem si udělal malou radost za luxusní peníz, ale sundal jsem kovový tah a zkusil ho nahradit novým modrým silikonem z e-bay za 200,- u nás cca. 500,- . Myslím, že vypadají sportovněji a jsou lehčí, samozřejmě se to dá kdykoli změnit, z blízka jsou Bulova men,s marine star v modrém ještě hezčí, zatím jsem moooc spokojený, zda se ta výměna povedla či ne, posuďte sami. Ale myslím, že quartzek už je dost, teď se chystám na mechaniky a nějaké chronov automatu typu steinhart nebo archimede pilot a začínám šetřit na Marathon. :-) No je toho ještě moooc co by se líbilo, přikládám i fotky pracovních casio, automat citizen a quartz invicta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanni Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 Skvelý výber...už vyše roka po nich pokukujem, ale po modeli v čiernej farbe...keď tak nato pozerám, asi sa konečne rozhýbem a objednám Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts