afrikab Posted July 8, 2007 Report Posted July 8, 2007 Tak už nemá kompas jen řada Atlas či Alpinist. Už jej má i Monster. Bohužel zatím nevím typ ani cenu. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
kubson Posted July 8, 2007 Report Posted July 8, 2007 (edited) SNM035 - černé, SNM037 - oranžové + varianty s gumovými řemeny, doporučená cena 450 usd reálně 350 usd jen dodám, že uvnitř je 7S35 a obě korunky jsou šroubovací, oranžová varianta má celkem efektní pvd úpravu lunety Edited July 8, 2007 by kubson
Karlos Posted July 8, 2007 Report Posted July 8, 2007 (edited) Zajímavé hodinky, jen trochu nešikovně umístěná datumovka. Na šestce by to bylo super. Na ebay 250 usd: http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-Seiko-Mens-D...1QQcmdZViewItem Edited July 8, 2007 by Karlos
Guest YPO Posted July 8, 2007 Report Posted July 8, 2007 (edited) tohle je správný kompas .. jen škoda,že na baterku ty monstra už teď budou opravdu monstra ......určitě přibyla i váha Edited July 8, 2007 by YPO
Filipes Posted July 8, 2007 Report Posted July 8, 2007 ..několikrát zde popsaným způsobem s pomocí polohy slunce určím kde je jih, potom nastavím lunetu a ta mi ukáže! že sever je na opačné straně než nalezený jih...a vlevo x vpravo - východ x západ... jsem tady jediný, kdo má pocit že je to úplně na h...o?
deekay Posted July 8, 2007 Report Posted July 8, 2007 (edited) Tak to se mi hodne libi. Na klasickych monstrech se me nelibila masivni luneta vuci malemu ciferniku, todle uz vypada vyvazeneji Edited July 8, 2007 by deekay
New Milis Posted July 8, 2007 Report Posted July 8, 2007 ..několikrát zde popsaným způsobem s pomocí polohy slunce určím kde je jih, potom nastavím lunetu a ta mi ukáže! že sever je na opačné straně než nalezený jih...a vlevo x vpravo - východ x západ... jsem tady jediný, kdo má pocit že je to úplně na h...o? Nejsi. Ber to tak, že Žapanec není žádnej improvizátor.. Ale jinak se mi moc líbí.
Pablo Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 ..několikrát zde popsaným způsobem s pomocí polohy slunce určím kde je jih, potom nastavím lunetu a ta mi ukáže! že sever je na opačné straně než nalezený jih...a vlevo x vpravo - východ x západ... jsem tady jediný, kdo má pocit že je to úplně na h...o? Áno, máš pravdu, slnko predsa svieti úplne stále. A ak by náhodou predsa len nesvietilo, nájdem v lese na strome lišajník a podľa neho určím smer.
Filipes Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Pablo-ono to právě jako kompas nefunguje, je to jen a pouze otočná luneta, která - když víš kde je jih - tak ti prozradí kde jsou ostatní světové strany
Pablo Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Pablo-ono to právě jako kompas nefunguje, je to jen a pouze otočná luneta, která - když víš kde je jih - tak ti prozradí kde jsou ostatní světové strany To ja začiatočník, raz sa k niečomu ozvem a je to úplne mimo! V tomto prípade plne súhlasím, moc veľký význam to nemá.
cali Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 moc velky? to si tomu podla mna este hodne pridal nema to ziadny,... uz skor by som ustal napr nejaku "GMT" alebo nieco v tom zmysle lunetu (aj ked naco na diverskach) pripadne jednoduchy "pocitac hodin" jediny vyznam ktory to tam realne ma, je ze to opticky zvacsuje u povodnych monstrerov dost malinkaty cifernik.
Mike. Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Asi me tu ukamenujete , ale mi se moc nelibi, to uz vice ty, co tady dal YPO.
vor Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Vypadají dobře. No ona je hlavní ta druhá korunka, ne kompas, ten je podružnej.
Recommended Posts