Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak už nemá kompas jen řada Atlas či Alpinist. Už jej má i Monster.

Bohužel zatím nevím typ ani cenu.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)

SNM035 - černé, SNM037 - oranžové + varianty s gumovými řemeny, doporučená cena 450 usd reálně 350 usd

jen dodám, že uvnitř je 7S35 a obě korunky jsou šroubovací, oranžová varianta má celkem efektní pvd úpravu lunety

Edited by kubson
Posted (edited)

tohle je správný kompas .. jen škoda,že na baterku

ty monstra už teď budou opravdu monstra ......určitě přibyla i váha :)

Edited by YPO
Posted

..několikrát zde popsaným způsobem s pomocí polohy slunce určím kde je jih, potom nastavím lunetu a ta mi ukáže! že sever je na opačné straně než nalezený jih...a vlevo x vpravo - východ x západ... jsem tady jediný, kdo má pocit že je to úplně na h...o? :rolleyes:

Posted (edited)

Tak to se mi hodne libi. Na klasickych monstrech se me nelibila masivni luneta vuci malemu ciferniku, todle uz vypada vyvazeneji :)

Edited by deekay
Posted
..několikrát zde popsaným způsobem s pomocí polohy slunce určím kde je jih, potom nastavím lunetu a ta mi ukáže! že sever je na opačné straně než nalezený jih...a vlevo x vpravo - východ x západ... jsem tady jediný, kdo má pocit že je to úplně na h...o? :rolleyes:

Nejsi. Ber to tak, že Žapanec není žádnej improvizátor.. Ale jinak se mi moc líbí.

Posted

Áno, máš pravdu, slnko predsa svieti úplne stále. A ak by náhodou predsa len nesvietilo, nájdem v lese na strome lišajník a podľa neho určím smer.

Posted

Pablo-ono to právě jako kompas nefunguje, je to jen a pouze otočná luneta, která - když víš kde je jih - tak ti prozradí kde jsou ostatní světové strany :)

Posted
Pablo-ono to právě jako kompas nefunguje, je to jen a pouze otočná luneta, která - když víš kde je jih - tak ti prozradí kde jsou ostatní světové strany :)

:tomato: To ja začiatočník, raz sa k niečomu ozvem a je to úplne mimo! V tomto prípade plne súhlasím, moc veľký význam to nemá.

Posted

moc velky? to si tomu podla mna este hodne pridal nema to ziadny,... :) uz skor by som ustal napr nejaku "GMT" alebo nieco v tom zmysle lunetu (aj ked naco na diverskach) pripadne jednoduchy "pocitac hodin" jediny vyznam ktory to tam realne ma, je ze to opticky zvacsuje u povodnych monstrerov dost malinkaty cifernik.