Přejít na obsah

PRIM automaty okolo 8000 kč


Doporučené příspěvky

A samy o sobě jsou ty hodinky slušnej kentus. Design kopírující IWC portofino, subciferníky, co maj budit dojem chronografu, ale sloužej jen jako datumovka, obrovský 45mm pouzdro s mrňavým čínským strojkem uvnitř, takže subcifry a datumovka se tlačej ve středu. Fuj.

 

Za 7-8k už se daj pořídit hezký a kvalitní hodinky, určitě tu najdeš hodně vláken zabývajících se výběrem v týhle ceně.

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a viete mi poradit treba jinú značku, podmínkou je kožený remienok a strojek automat v tej cenovej hladine

Kup si pěkná Seika kolem 5-6 tisíc. Sundej z nich tah, ten pošli na moji adresu, za zbylé cca 2-3 tisíce si kup luxusní koženej řemen... Pokud nepotřebuješ luxus, kup ho za cca pětikilo, zbytek peněz mi můžeš dát za dobrou radu  :goof:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady si kup hodinky:

http://azwatch.cz/hodinky/se253-seiko-5-sports-mod-srp269k1

 

a tady si kup kožený řemen, podle vlastního vkusu:

http://www.strapshop.cz/

 

a budeš mít super hodinky s řemenem, jak se sluší a patří. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nerád to priznávam, ale asi ste ma presvedčili na tie seiká, ono zle som sa o tom remienku vyjadril, ja len nechcem kovový (ocelový). Nevadil by mi ani ten plátený čo je na vojenských. 

Ja som si chcel hlavne nezaujate overit tuna na fore čo sú tie nové "primky" zač. Viem že nové originál primky napr. elegant stoja 80 000 kč, na to zatial nesahám. Tak som napísal pár hodinárom a k týmto horeuvedeným primkám za 6740 kč sa vyjadrili kladne, napr. tento mail.:

 

 " Naše modely hodinek PRIM jsou navrhovány, kompletovány a testovány v České republice. V hodinkách používáme strojky splňujíci naše požadavky, aby vyhovovaly přesností chodu, spolehlivosti a v neposlední řadě cenové dostupnosti. Mezi naše dodavatele strojků patří jak evropské ( Švýcarsko ) tak i zámořské ( Japonsko ) státy. U multifunkčních modelů ( cca 15 ) jsou použity strojky čínského výrobce Sea-gull, jen je nutné podotknout, že se jedná o druhého největšího výrobce mechanických strojků do hodinek na světě ! Tato firma se zabývá výrobou strojků už více než 55 let. Hodinky jejich produkce se nabízely v bývalém Československu v 80-tých letech. Veškeré strojky jsou repasovány či upravovány dle našich požadavků a požadavků našich zákazníků. Tyto strojky používají i jiné hodinářské firmy např. Elysee, Ingersoll a další. Vyrábíme dostupné a kvalitní hodinky pro běžné nošení i společenské příležitosti jako tomu bylo dlouhá léta v minulosti. Ve spolupráci s vynikajícími českými designéry a odborníky vznikají nové kolekce hodinek, jak v moderním designu, tak i retro kolekce za využití nových technologií a materiálů. I proto naše hodinky PRIM v roce 2010 obdržely certifikát kvality CZECH MADE. Hodinky jsou podrobeny testům jak materiálů, přesnosti chodu, provedení, vodotěsnost, atd.

 V modelu W01C.10228.B je použit strojek Sea-gull. Co se týče poměru ceny a " výkonu " jsou na tom naše výrobky velmi dobře. Hodinky s multifunkčním mechanickým strojkem se pohybují ve vyšší cenové hladině. Nejlepší bude pokud budete mít možnost podívat se na modely primek přímo na nějaké prodejně. " 
 
 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čo sa tých hodiniek Seiko týka, sú SNZG15K1 dobrá volba?

http://www.hodinky-365.cz/seiko-automat-snzg15k1-x131145

Rozhodně. Mám SNZG07K1 (krémová varianta) a jsou to mé velmi oblíbené hodinky, když jsem si je koupil, doslova mě dostaly. Venku se dají koupit levněji a je více barevných variant:

http://www.creationwatches.com/products/search/results.html?search_in_description=1&keyword=snzg

A u nás je mívají na http://www.azwatch.cz/katalog/seiko myslím taky za slušnou cenu, tuším 3700 nebo 3900 Kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...